|
|
Viaje épico para Esmeralda
|
15 Jan 2012, 21:02
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Isabella privi atenta acea.. aia. Se uita la ea atenta, incercand parca sa isi dea seama daca era adevarata Esmeralda sau nu - pentru ca daca era, sigur n-ar fi facut nimic cu ea, nu parea sa fie genul ei si mai mult ca sigur, nici al lui Raizen. Fata si-o imaginase pe Esmeralda ca fiind.. pai cam asa [cu parul prins, ca daca isi mai lasa si parul lung sa curga pe umerii ei albi.. ma rog, lasand asta].
Fiinta aceea care NU era Esmeralda - oh, o sa o numesc "Falsa Lady-Ga-Esmeralda" - vorbi, iar vocea ei semana cu a lui Raiz cand canta "Vine, vine Borcea cu spartanii" sau ca a lui Matt cand incarca sa imite unicornii aceia cu Charlie sau.. in fine, falsa Esmeralda vorbi:
"- Da, da, eu sunt !"
Dar Isabella nu era la fel de credula. Isabella era inteligenta. Isabella avea intuitie. Isabella avea simtul.. Ideea este ca Isabella nu credea nici in ruptul capului ca acea chestie sclipicioasa era Esmeralda - sau Esmi, cum o alinta ea in gandurile sale.
Cand vazu ca Raizen se apropie de ea incet, privind usor nesigur, fosta Cerce-Vipero-tasa se naspusti inainte si se posta in fata celor doi, incepand sa vorbeasca repede si sa gesticuleze frenetic:
"- Doar nu o credeti, nu-i asa ?! Asta nu e Esmeralda !! E o impostoare sau e o capcana, ceva si am sa dovedesc asta !"
Isa-cea-neinfricata se arunca spre parul lung si blond al falsei Esmeralda si incepu sa se catere incet - ca nu se stie cum, tipa aia plutea la vreo 2 metri deasupra pamantului. Acea fiinta incepu sa se fastaceasca si incerca sa o dea jos pe Isa, apoi zbiera:
"- Ce faci ?! Da-te jos !!"
Iar Isa se trezi in fund, pe pamantul rece, putin ametita si cu parul lung si blond in maini.
"- O peruca !" striga Matt uimit.
"- Ha ! Stiam eu !!" striga fata ridicandu-se si scuturandu-si pelerina.
"- Nuuu !! Planul meu ar fi reusit daca nu era fata asta bagacioasa si cainele ei !!" striga falsa Esmeralda infuriata.
"- Dar Warro nu e aici." sopti Isabella cand auzi vorbele creaturii - Warro fiind Rottweiler'ul ei.
"- Nu conteaza, asa era replica aia din Scooby-Doo. Nu veti scapa de mine !! V-ati aventurat intr-o calatorie primejdioasa. Nu o veti gasi niciodata pe Esmeralda !! Bwahahaha."
Iar acelea fura ultimele cuvinte pe care cei trei aventurieri le mai auzisera inainte ca acea creatura sa dispara.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Viaje épico para Esmeralda - by Isabella River - 15 Jan 2012, 21:02
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|