Intamplari amuzante/jenante
|
23 Feb 2008, 13:04
|||
|
|||
Eram in excursie cu clasa tot la Sinaia. Si eram la patinoar. Eu eram la mantinela cu niste colege si vorbeam. Si ma apuca pe mine sa fac o pirueta. Si tocmai atunci trecea un baiat de la mine din clasa si cred ca se uita la me. Si nu era atenta si era si prima oara pe patine. Si se uita el la mine si se duce si zbang! Se izbeste de mantinela Deci era ca in filme! Si se prelinge asa pe jos si ramane lat=))
Alta faza tot in aceeasi excursie. Eram pe derdelus si eu nu prea aveam chef sa ma dau. Dar totusi ma duc si eu sa ma dau odata. Si era derdelus de ala nasol cu damburi extra mari! Si colegii mei tocmai faceau trenuletzul. Si ajung ei jos si imi dau si eu drumul fiind sus. Si ma duuuuuuuc!!! Si i-au toate damburile. [La asta chiar trebuie sa pun filmuletz] Si saltam din toate gropile cu parul in vant ![]() La acelasi derdelus... Tot faceau colegii mei trenuletzul si se rupe sirul si merg vreo 4 colegi inainte. Un baiat [Alex] isi pierde bobul. Si se ridica el de pe jos impiedicandu-se de vreo 5 ori si ajunge la bob. Se apleaca sa si-l ia si tocmai atunci vine colegul acela Marius (tot cel cu patinele ![]() ![]() [Si la asta trb filmuletz ca e mult mai mishto decat povestit] ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faze amuzante in cartile si filmele Harry Potter. | Jack Diggory | 4 | 1,754 |
16 Jul 2010, 03:10 Last Post: Ginny Malfoy |