Thread Closed 
Keep calm and change everything
16 Jan 2012, 16:52 (This post was last modified: 17 Jan 2012, 22:23 by Desiree Rose Goth.)
  • - Imi pare rau, repeta Cercetasa. Mi-as fi dorit.. sa nu se fi intamplat asta tie. Pentru ca ai fi meritat mai mult.
    In timp ce se cufunda in ochii de un albastru intens al prietenei sale, se simti trasa de o forta invizibila in spate. Si, inainte ca sa aiba timp sa mai zica ceva, se trezi aruncata in aceeasi ceata ca inainte. Rasufla adanc, aerul invadandu-i plamanii. Totusi, dorinta ei se implinise, in sfarsit. Schimbarea trecutului ei functionase.

Nu mai avea timp de regrete atunci. Se uita in jur. Daca se afla acolo, insemna ca si Georgya trebuia sa fie. Avea impresia ca intrecuse putin limita de timp pe care medalionul a impus-o.. si probabil de aceea era acolo. O striga pe Cercetasa si, spre multumirea sa, aceasta ii raspunse. Si din acel moment isi dadu seama ca totul va fi bine.

Edit By Raizen

Puncte
Cercetasi - 280

Topic Closed !

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Keep calm and change everything - by Desiree Rose Goth - 16 Jan 2012, 16:52