Thread Closed 
You're running after something that will never be yours
16 Jan 2012, 18:49
  • - Nu-ti fa griji, spuse Cercetasa, din reflex. Trebuie sa mai fie o cale de iesire de aici.

Se uita in jur, cu un nod mare in gat. Nu putea suporta gandul ca va da gres - si , de aceea, se chinuia sa nu se gandeasca prea mult la ce se va intampla daca se insela. Ofta de usurare cand vazu ca in partea cealalta a salii se afla un soi de panta , care parea sa duca sus. Tot era mult de mers, insa.. macar nu erau scari.
    - O sa incercam sa mergem pe aici, o anunta pe Tora.

O prinse pe colega sa de dupa umeri si o ajuta sa inainteze prin intuneric, dar continua sa tina bagheta intre degetele sale. Nu de alta, insa nu ar fi dorit ca podeaua sa se mai destrame sub ele.
    Nu stiu cat inainta. Poate cateva minute, sau cateva secole. Totusi, urcusul deveni mai lejer si isi dadu seama ca au ajuns pe un coridor cunoscut. Ofta usurata. De acolo, nu mai era mult pana in Aripa Spitalului. Scapase cu bine inca o data.

Edit By Raizen

Puncte
Cercetasi - 190

Topic Closed !

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You're running after something that will never be yours - by Desiree Rose Goth - 16 Jan 2012, 18:49