Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii !
19 Jan 2012, 16:38 (This post was last modified: 19 Jan 2012, 16:59 by Bell Evans.)
  • Felicitari Cercetasilor, dar si celorlalte case >Happywide<

Desiree, efortul tau a fost unul enorm - ti se atribuie foarte mult din meritul castigarii Cupei si tin sa iti spun ca Cercetasii nu au avut o Sefa de Casa mai buna ca tine. Eu una sper sa ramai si la cupa viitoare >Happywide< Dar si ceilalti, ati ajutat cu fiecare post; sunt asa mandra Love Ma voi intoarce si eu ca eleva incepand cu urmatoarea editie.

Felicitari si Viperinilor, care au fost foarte activi si au postat la rpg deosebit de mult; am observat ca ati fost si foarte numerosi - multi membrii sortati in aceasta casa in ultima perioada. Ronnie, felicitari si tie >Happywide< Si de asemenea, sper sa ramai ca Sefa de Casa si de data asta ^^

Ochii-de-Soim si Astropufii - sfatul meu este sa nu va descurajati; important a fost ca ati participat, v-ati distrat si asta conteaza poate cel mai mult pana la urma. Suntem o familie aici, care se respecta si se iubeste. Alice si Rosalie, respectul meu pentru amandoua >Happywide< Stiu cum e sa fii Sef de Casa, deci va inteleg.

Eu una sper sa ramanem aceeasi si la urmatoarea editie, impreuna si cu un chef de rpg si mai ridicat daca se poate ^^ Cercetasi, inca o data felicitari >Happywide<
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! - by Bell Evans - 19 Jan 2012, 16:38

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Câșitgătorii Cupei Caselor X Raizen Isildur 12 5,296 24 Feb 2013, 20:08
Last Post: Irine Wagner
  Start Cupa Caselor X Raizen Isildur 40 9,099 25 Nov 2012, 20:14
Last Post: Lexie Stryder
  Pregatiri Cupa Caselor X Raizen Isildur 25 7,540 04 Sep 2012, 14:52
Last Post: Raizen Isildur
  Castigatorii Cupei Caselor IX - Viperinii Raizen Isildur 10 4,523 21 May 2012, 21:49
Last Post: Alice Morris
  Cupa Caselor IX este deschisa ! Raizen Isildur 14 3,924 25 Feb 2012, 10:16
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Castigatorii Cupei Caselor VII: Cercetasii ! Raizen Isildur 18 4,801 15 Sep 2011, 15:19
Last Post: Raphael Olivier