Thread Closed 
october and...june
19 Jan 2012, 17:05 (This post was last modified: 19 Jan 2012, 17:09 by Kurt F. Malfoy.)
  • O intrebare des intalnita,chiar normala. Totusi,se gandise ca i-ar fi placut sa il intrebe mai de graba lucruri nebunesti ca de exemplu care era reteta lui favorita si daca ii daduse si Nataliei sa manance,asa,pe furis. Intrebarea ei il cam dezamagi. Pentru inceput isi lua ochelarii de la ochi,curatand lentilele de culoare mov. Pentru a treia oara in acea zi. Dupa aceea,gasi necesar sa ii raspunda : '' Nu am fost intotdeauna asa,stii? Nu ma refer la problema mea ci la fizic. Nu am fost intotdeauna tipul inalt,aproape masiv,care te cam baga in sperieti. Cand aveam cincispreze ani eram mic,pricajit,slab si cu niste plete lungi,ondulate. Din departare ma puteai confunda usor cu o fatuca.'' Isi baga mana in buzunarul hainei,pescuind o tigara. Simti una,o trase prin buzunar si in ciuda faptului ca era cam mototolita si cam stramba,o aprinse,considerand ca astfel i-ar fi mai usor sa istoriseasca. '' Lucram ca ospatar la Ceaunul Crapat,sub pseudonimul de Albert Todd,pe care il foloseam si cand publicam ceva in Zeflemistul. Imi placea sa ajut. Intr-o seara propietarul era plecat si m-a lasat pe mine cu toate. Au intrat doi-trei tipi. La miezul noptii,aceia erau singurii ramasi. M-am dus in spate,sa curat pe acolo si m-am trezit ca au intrat peste mine si...m-au batjocorit.'' Ridica tigara la nivelul buzelor,tragand fumul adanc in piept,ca si cum viciul l-ar fi curatat de pacat, de rusinea si mizeria pe care acei barbati i-o oferisera in acea seara. Nu vroia sa isi aduca aminte prea des de cele intamplate insa trebuia sa o faca sa inteleaga. '' Nu i-am zis tatei. I-ar fi omorit. Nu ca nu ii vroiam morti,dar de ce sa se distreze el,si nu eu? I-am urmarit si i-am prins. Pe rand. Pe primul l-am transat,pur si simplu,in bucatele marunte.Fara anestezie. Pe al doilea l-am electrocutat. Nu facuse decat sa le spuna ca sunt singur. Ultimul mi-a facut cel mai mult rau asa ca l-am mancat de viu.Atunci mi s-a deschis apetitul si scarba pe care o aveam pentru ei s-a transformat in pofta cu care vanez astazi.'' Continua sa fumeze,simtind cum parca avea nevoie de tutun pentru a se calma. Nu era prea mandru de faptele sale dar nu putea spune ca ii era rusine. Era...undeva intre. Era la limita dintre umanitate si animalism desi personal se considera un animal cu instincte umane,nu invers.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
october and...june - by Kurt F. Malfoy - 07 Jan 2012, 19:45
RE: october and...june - by Kurt F. Malfoy - 07 Jan 2012, 20:51
RE: october and...june - by Kurt F. Malfoy - 08 Jan 2012, 13:26
RE: october and...june - by Kurt F. Malfoy - 08 Jan 2012, 14:55
RE: october and...june - by Kurt F. Malfoy - 09 Jan 2012, 18:03
RE: october and...june - by Kurt F. Malfoy - 10 Jan 2012, 09:29
RE: october and...june - by Kurt F. Malfoy - 10 Jan 2012, 12:26
RE: october and...june - by Kurt F. Malfoy - 14 Jan 2012, 16:08