Nu mai avea ce face. Trebuia sa recunoasca cum facuse rost de acea bucata de pergament si sa spere ca nu suparase pe nimeni in conducere. Altfel ar fi trebuit sa se scuze pentru o fapta pe care n-o facuse si pentru care avea sa fie invinovatita. Ar fi vrut sa fuga chiar in acel moment, dar i se parea de prisos pentru ca stia ca avea sa fie gasita oriunde s-ar fi dus.
'Nu conteaza. Nu intereseaza pe nimeni cum faci rost de ceva sau cu ajutorul cui atata timp cat o faci. Singura noastra problema este ca vraja nu merge' zise brabatul dandu-si pletele blonde dupa ureche.
Fata se prinse cu palmele de marginile sacunului si statu nemiscata pret de cateva clipe. Nu stia ce sa zica pentru ca nimic n-ar fi ajutat-o in acel moment.
'Imi...imi pare rau. Eu am luat ce mi-a fost cerut'
'Stiu' spuse el scurt si zambi. 'Aici este viitoarea ta misiune' continua el si ii intinse fetei o bucata de pergament facuta sul. Se intinse s-o ia, iar cand se uita in fata nu vazu decat scaunul gol. Barbatul disparuse, iar cearta din bar reincepuse avand protagonisti.
my momma { raised } me a prophet
|