money,money,money
|
21 Jan 2012, 15:43
|||
|
|||
Il ajuta cu plasele pana ce ajunsesera in fata usii . Ea intra dupa el , fiindca avea mai putine plase , asa ca-i era mai usor sa inchida usa . Auzi voci din sufragerie , probabil parintii ei erau deja acolo . Nu-ti fa griji . Am eu grija de ei . Duse plasele in bucatarie pe masa , dupa care intra in sufragerie . Observa doua siluete stand pe canapea si analizand atente arborele genealogic . Recunoscu capul roscat al mamei sale si nici parul blond inchis aproape portocaliu al tatalui ei . Maman ! Papa ! Cei doi se intoarsera automat catre ea . Ochii albastri ai mamei ei straluceau puternic iar tatal ei isi trecu degetele prin mustata , incercand sa-si recunoasca fiica. Ma cherrre ! Mama ei sari in picioare , indreptandu-se catre ea si prinzand-o intr-o imbratisare calda .
"Nu sa intamplat nimic rrrau ? Esti bine ?" Mama ei fiind poate , prea prrotectoare . Ii zambi dulce si-i explica cum decurse totul de cand ea parasise Franta . Tatal ei stand inca pe canapea , parea cam retras , dar Nat stia ca nu era . Doar vroia ca cuvintele sale sa fie ultimele . "Deci drrraga mea , cand iti vom cunoaste logodnicul ?" ~wild hearts can't be broken~
![]() ![]() ![]() " Are you gonna take this golden opportunity? Just give it to me, because you've got what I want. " |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|