|
22 Jan 2012, 18:20
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Veni langa ea,sprijinind-o de corpul sau. Si-ar fi dorit sa isi piarda cunostinta si sa uite tot dar o vazu privindu-l intr-un mod nu tocmai placut. Ii era scarba de faptul ca trebuia sa o atinga. Era ca si cum ar fi manjit-o cu sange dar ea nu avea nici o vina. Ea era doar o victima a nepasarii sale,a greselilor sale.'' Ii ucid pe aceia care imi plac. Din punct de vedere fizic. Atat de mult imi place corpul lor incat ii si mananc. Fac si economie la bani. Nu te teme,nici tu si nici parintii nostri nu au gustat din carnea aceea. De aceea vin mai mereu plin de sange si cenusa. Imi pare atat de rau!'' De aceea ezitase putin,la inceput. De aceea fusese atat de speriat in Hambarul Bufnitelor. Cand avusese acea vedenie,crezuse vreo bufnita avea sa ii spuna totul. Traise de aproape o luna cu frica in suflet. De aproape o luna,jucase teatru,se modelase pentru a da bine in ochii tuturor. Nu era el acela. ''Si voi intelege daca ii vei lua pe ai tai si vei pleca. Inteleg daca ma urasti. Inteleg daca vei vrea sa ma uiti.Dar sa nu uiti ca te iubesc si ca nu am vrut niciodata sa te ranesc.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|