Where the lonely ones roam
|
24 Jan 2012, 22:10
(This post was last modified: 24 Jan 2012, 22:12 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Cercetasa se afla in biblioteca ca deobicei citind cartile ei cu vampiri.Era asa cufundata in lectura,incat nu realiza cum trece timpul si deja se facuse destul de tarziu.Se ridica de pe fotoliu,lasandu-si cartea la locul ei,apoi urcase in Turnul Cercetasilor.
Isi lua bagheta,si il saruta dulce pe motanul Tom pe frunte,apoi inchise usa dupa ea.O liniste apasatoare se lasa pe holurile castelului.Realiza ca ajunse foarte repede la etajul VII asa ca...se gandii ce putea sa faca ea la etajul acela..dar singura optiune era cutreierarea holului sumbru si gol...sau Camera Necesitatii.. Ofta...dar era de inteles de la sine ce avea sa aleaga.Vazu in fata ei ...o silueta dar nu o destinse din prima asa ca se apropie mai mult..vazu ca e Bell iar langa ea era si Ginny,asa ca le saluta vazand ca tresarira puternic amandoua. -Oh,scuze daca v-am speriat..zise ea zambindu-le cald,apoi imbratisandu-le pe amandoua. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|