What the hell i'm doing here?
|
25 Jan 2012, 20:33
|||
|
|||
Cercetasa ca deobicei se afla in biblioteca citind..asta era pasiunea ei mai nou,de cateva zile incoace.Isi termina de citit cartea,apoi se ridica de pe fotoliu,cu gandul de a face ceva mai interesant.
Urca in Turnul Cercetasilor,in speranta sa gaseasca pe cineva sa vorbeasca..dar Camera de Zi,era ca deobicei plina de elevi...mai degraba cercetasi,dar parca nu se simtea la locul ei acolo.Nu vazu pe nimeni cunoscut,asa ca tranti usa in spatele ei nepasandu-i de parerea celorlalti.. Merse ce merse pe scarile mari ale castelului,vazand mii de elevi grabiti..care se duceau la ore,sau stateau la caldura in castel.Merse la o fereastra privind zapada cum se depunea tot mai tare in gradina si pe castel,iar fulgii parca se jucau in aer. In capatul coridorului auzi niste sunete,parca vorbea cineva.Asa ca se duse sa vada cine e,si vazu ca era Isabella Lexie si...un viperin din anul I..asa presupunea.Se duse la ei zicand: -Intrerup ceva?zise ea zambindu-le cald. OCC: Srry ca m-am bagat si eu in rp ![]() I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|