Just..an illusion [cu Ginny Alden]
|
25 Jan 2012, 21:30
|||
|
|||
Chicoti incet auzindu-i replica.Habar nu avea cu cine se pune.O prinse de talie , lasand-o pe spate , foarte aproape de zapada si continua sa o priveasca in acei ochi ce puteau fermeca pe oricine , dar pentru el chiar nu aveau efect.
,, Chiar vrei sa incerci?Sa vezi ce poti pati daca nu te tii de cuvant?" intreba pe un ton calm. Zambetul ii pieri pentru cateva clipe , dar reveni intr-un final , privind-o calm in ochi. ,, Eu ma tin de cuvant si prefer ca si cei la care eu ma tin de cuvant sa faca la fel.Nu imi plac oamenii care spun un lucru si nu se tin de el , eu tot timpul ma tin de ceea ce zic , dar spre pacatul tau nu ti-am dat si cuvantul meu " continua. Stia ca devenise filozofic pe o parte , dar incepea sa infiripe o noua masca si ii convenea.Cu cat se putea schimba mai mult , trecand de la o stare la alta cu atat deruta pe cei din jur , ca si pe cercetasa din bratele lui. Nu prea credea ca intelesese vreo iota din ce spusese el acolo , dar macar incercase , daca nu intelegea era fix problema ei nu a lui.Continua sa o tina de talie , obligand-o sa se lase mai jos si el dupa ea , fiind la cativa centimetrii de zapada , dar chiar nu ii pasa. Avusese grija sa ii tina parul , sa nu mature zapada de sub ei si schita un mic zambet. ,, Ascult " murmura , cu referire la intrebarea lui. Pana la urma nu ii raspunse si nu voia ca el sa o ia altcumva , ca facea cam des acest lucru si nu iesea tocmai bine. Ceva din comportamentul ei tupeist il facea sa se simta mandru , parca ar fi regele lumii , nu ca nu ar putea fi , doar stia foarte bine Magia Neagra si iubea acest lucru. Era fiu de devorator si nu se va schimba pentru nimeni si nimic in lume.Isi musca biluta de la pierce , mai mult sa fie sigur ca e acolo si parca tatuajul in forma de sarpe incepea sa il arda , ceea ce nu era tocmai normal. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|