Thread Closed 
Just..an illusion [cu Ginny Alden]
25 Jan 2012, 22:05
Pustiule?El pusti ?Cred ca glumea.Da poate ca nu stia in ce se baga , dar niciodata nu ia pasat acest lucru.Simti acea arsura si stia de ce se intamplase , se prinse din prima , doar ca intentiile lui nu erau tocmai acelea.

,, Pacat ca totul a fost interpretat gresit .Aveam de gand sa ma joc legat de zapada nimic mai mult si am simtit la fel ca tine acea arsura " spuse calm si pe un ton plictisit.

Cand vorbea asa , arata mai batran decat era , dar parea foarte matur pentru cei optispe ani pe care ii avea in momentul acela.Da poate ca roscata era mai mare cu un an , maxim doi decat el , dar nimic mai mult.

Schita un zambet dand din umeri si isi parinse o tigara privind-o calm , rezemandu-se de copac.
,, A si stai calma ca daca vreau sa ma dau la cineva , am destule viperine la care sa fiu in camera " spuse pe un ton sec.

Trase fumul in piept , apoi ii sufla roscatei fix in fata , luand-o spre lac.Da fusese nesimtit , dar nici ca-i pasa.Daca ea interpretase totul gresit , era fix problema ei nu si a lui.

Isi baga mana in buzunar , in cealalata avand tigara si parca nicotina il linistea mai mult decat trebuia , dar nici ca-i mai pasa in momentul de fata.Il enerva comportamentul ei.

Il luase drept ca pe un elev , da era unul , dar si ea era eleva si nu avea de ce sa il trateze diferit.Isi dadu ochii peste cap , dar nu va uita prea curand , ca roscata ii era datoare.

[Image: nathan10.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Just..an illusion [cu Ginny Alden] - by Nathan Vermont - 25 Jan 2012, 22:05