Where the lonely ones roam
|
25 Jan 2012, 22:05
|||
|
|||
Observa cum camera deveni plina la un moment dat . Chiputi cunoscute nu prea erau . Auzi o voce ..de fata ,cu siguranta . Era putin cam scunda pentru o pustoaica de saisprezece ani . Se catara pe un scaun ceva mai inalt , tinandu-se de o franghie care atarna pe langa dulapul de langa ea . Observa cateva chipuri cunoscute totusi ... desi acelea fiind putine .
Il observa pe Carsten intrand . Cel cu care isi impartea slujba .. nu erau foarte apropiati , dar se cunosteau si ca respect trebuiau sa se salute . Ii zambi . O observa si pe cea care vorbise cu doua minute mai devreme . Eu sunt de acord ,spuse ridicand sprancenele catre cele cateva fete care vorbisera . Pronunta clar cuvintele pentru ca toti din camera sa o auda . Privirile fiind atintite acum asupra roscatei ... Probabil unii credeau ca este o idee cat de cat prosteasca , dar ce altceva puteau face atunci ? ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|