|
26 Jan 2012, 21:38
(This post was last modified: 26 Jan 2012, 21:38 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O privi stupefiat apoi privi intr-o parte,gandindu-se ca singurul sarut pe care il putea fura era de la sticla de bere,gura la gura. Totusi,nu l-ar fi deranjat sa continue. Ivy era foarte tanara,foarte frumoasa iar el nu mai avusese parte de putina distractie de mult timp. Defapt,era el insusi numai cand era cu ea. Era viu numai in preajma ei. Ceilalti il oboseau. Ii era frica sa nu greseasca,insa a gresi era omeneste. Putin ciudat pentru un om care spunea in stanga si-n dreapta ca renuntase la sentimente,fiind lipsit de orice urma de umanitate. Pe naiba,Ivy il facea sa se simta mai fericit si mai linistit ca nimeni alta. Il calma pe el,omul care era gata oricand sa alerge in maratonul vietii. Si asta nu facea decat sa-l bucure.
''De ce razi? De mine,ca-s prost,stiu. Adu o tigaie,sa-mi dau in cap,ca sa ma tampesc si mai tare. Esti sublima cand razi.Razi,draga mea! ''
Un ras nebunesc si-ar fi dorit sa auda. Sa fie sigur ca era una de-a lui. Vazuti de la distanta,pareau doi prieteni buni sau un cuplu. Daca te apropiai,ti-ai fi dat seama ca nici unul din ei nu stia exact ce simtea pentru celalalt. Pentru ea era doar un flirt,probabil. Mai mult ca sigur. Pentru el insa era singurul moment in care putea sa fie sincer,fericit. In care putea sa simta,caci ea era precum sangele pe care ei il faceau sa curga. Ii dadea viata iar daca avea s-o piarda,ar fi sangerat,ar fi suferit pana ce s-ar fi stins.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|