Thread Closed 
it's you and me against the world
26 Jan 2012, 23:40 (This post was last modified: 26 Jan 2012, 23:42 by Kurt F. Malfoy.)
  • Simtea ca si cum o jignise asa ca schimba repede subiectul. Ea era apropiata de el,dar Nate? Nate era doar un pusti care parea sa aibe probleme mai grave decat sora sa. Era atat de inchis in sine. Dar spera ca pe parcurs sa aibe incredere in el. '' Ce face Nate? L-am intalnit de cateva ori. Abia acum am facut legatura cu tine. Trebuia sa-mi dau seama ca e fratiorul tau.'' Un fratior cu care avusese tangente neplacute. Dar prefera sa nu vorbeasca despre acel lucru. In general se intelegea mai bine cu femeile decat cu barbatii,ceea ce era ironic. Invatase sa inteleaga modul de a gandi al femeilor,pe cand barbatii erau mai imprevizibili. Femeile greseau din cauza sentimentelor,barbatii din cauza ratiunii. Era mai usor sa calmezi o persoana decat s-o faci sa se razgandeasca complet. Si asa era si in cazul lui Nate.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: it's you and me against the world - by Kurt F. Malfoy - 26 Jan 2012, 23:40