Funny Faces
|
29 Jan 2012, 14:38
|||
|
|||
OOC: Foarte supărată, dar nu mi se dă dreptu, că şi eu am chiukit, deci, u're forgiven
BIC: -Ştii ceva? făcu asiatica, brusc. Se ridică din fotoliu, scoase un cuţit şi tăie rama tabloului suspect, apoi luă pânza pictată, o făcu sul şi o ascunse în gentuţa mică. Pe urmă, se-ntoarse liniştită pe călcâie şi se duse la uşă. Îşi propti mâna pe clanţa de fier suflat cu argint, plină de înflorituri, privind-o atentă pe Mina, în aşteptarea unei reacţii care să trădeze că pricepuse ce intenţiona Sayoko. Cum reacţia se lăsă îndelung aşteptată, ea oftă scurt şi decise să i-o zică pe şleau. -Asta e cea mai simplă formă de manipulare mintală. Ni s-a zis că uşile nu se deschid şi pentru că falsul ăsta în acuarelă îl juca binişor pe Dumbledore, pentru noi, care niciodată nu l-am văzut, iar Dumbledore a fost de-ncredere la viaţa lui, nici o clipă nu ne-a trecut prin cap că faptul cî nu se poate ieşi simplu e o minciună. Ca atare, sugerez să... Şi trase de clanţa ciudată, iar uşa se deschise scârţâind. You call me blind because I see nothing, but the truth.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
funny ol' world,isn't it? | Kurt F. Malfoy | 11 | 3,221 |
11 May 2012, 19:06 Last Post: Desiree Rose Goth |