Secretul va dainui
|
29 Jan 2012, 15:37
(This post was last modified: 29 Jan 2012, 16:08 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Cercetasa se uita la cei doi,apoi lua plicul in mana..facand acelasi lucru ca si Darkason..citea biletul..cu curiozitate:
Dragi elevi, Sunt eu, conducatorul Devoratorilor. Bravia si siretlenia voastra m-a surprins. De aceea, toate conditiile pe care intermediarul meu las mi le-a spus aproape plangand v-au fost acceptate. Este o onoare sa avem printre noi doua Potter si un Pain. Oricum. Nimeni inafara de familiile voastre nu trebuie sa afle ce sunteti! Deci fiti prudenti. Si, in legatura cu familiile, sotii Potter sunt eliberati. Veti primi instructiuni pentru urmatoarea lovitura A Devoratorilor. Cercetasa ramase uimita prima data..nu se astepta sa primeasca vesti asa de repede..si asa de bune. Darkason incepu sa zica "Secretul.."..iar Julieta statu putin pe ganduri si zise si ea" va.."...asteptand sa zica Mina urmatorul cuvant care va pecetlui secretul doar pentru ei 3. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|