I think we're gonna be BFFs
29 Jan 2012, 20:26 (This post was last modified: 30 Jan 2012, 22:24 by Ivy Thibault.)
  • Ivy raspunse la imbratisarea Julietei. Cercetasa avea un par lung si ondulat, blond, care ii cadea pe spate si niste ochi albastrii stralucitori. Ivy ii zambi si dupa aceea dadu glas problemei ei.
    "Poti sa ma ajuti putin? Am probleme in deosebirea aromelor." rase ea, luand un pachet de jeleuri de pe raft.

Pe spate spunea ca au gust de fructe de padure, dar viperina vazuse clar niste jeleuri verzui pe care le banuia ca aveu gust de trol... sau altceva al trolilor. Se stramba si alese de data aceasta o cutie de praline. Cu gust de cafea? Cat de... nemagic... Pana cand, sub mana fetei, pralinele incepura sa sara si bata in cutie, strigand cu glasuri mici Scoateti-ma de aici!. Viperina arunca inapoi cutia pe raft, unde bomboanele de ciocolata se calmasera brusc. Se intreba daca nu cumva faceau acelasi lucru si in stomac.

"As cam avea nevoie de ceva care sa nu aiba gust de voma sau mucoasa si sa nu ma trezesc ca incep sa sara si sa vorbasca in stomacul meu sau imi colora pielea in ceva culoare... exotica... se gaseste macar asa ceva aici?" se intreba, luand o alta punga de jeleuri.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I think we're gonna be BFFs - by Ivy Thibault - 28 Jan 2012, 22:56
RE: I think we're gonna be BFFs - by Ivy Thibault - 29 Jan 2012, 20:26