Our land, our rules.
|
29 Jan 2012, 21:23
|||
|
|||
Statea inca aplecat asupra trupului si ofta.Lumina lunii ii cadea blondului fix pe ceafa unde se vedea o mica portiune de tatuaj , din cauza camasii usor largi ce nu era inchisa la primi trei nasturi.Se ridica intr-un final si isi scoase pentru a doua oara bagheta.Trebuia sa gaseasca ceva bun de facut in legatura cu toate astea , trebuia pur si simplu sa nu mai fie chiar atat de nesimtit si sa se puna pe treaba , ca daca era prins nu mai vedea el scoala.
,, E fosta mea prietena , este Devorator si a venti aici doar sa se razbune pe mine ca am parasit-o.A incercat sa ma omoare , dar am omorat-o eu " spuse scurt si sec. Nu avea de gand sa dea atatea detalii despre ce tocmai se intamplase acolo.Nu avea de gand nici sa ii spuna ca el este devorator , daca soimita prinsese doar o parte din discutie. Stia ca totul era cam in ceata acum , dar avea alte probleme de care sa isi faca griji. Invarti bagheta , murmurand ceva si trupul femei disparand.Schita un zambet , stiind prea bine unde era acum trupul si da , o va capata si pentru asta , dar nu avea ce face. Schita un mic zambet intorcandu-si privirea ciudat de gri spre soimita analizand-o calm. ,, Ok , acum poti sa ai o seara linistita , la fel si eu " murmura pe un ton sec si bagandu-si bagheta la loc in buzunar. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Our land, our rules. - by Mina Fabienne Potter - 29 Jan 2012, 19:52
RE: Our land, our rules. - by Nathan Vermont - 29 Jan 2012, 20:19
RE: Our land, our rules. - by Mina Fabienne Potter - 29 Jan 2012, 20:31
RE: Our land, our rules. - by Nathan Vermont - 29 Jan 2012, 20:38
RE: Our land, our rules. - by Mina Fabienne Potter - 29 Jan 2012, 20:48
RE: Our land, our rules. - by Nathan Vermont - 29 Jan 2012, 21:00
RE: Our land, our rules. - by Mina Fabienne Potter - 29 Jan 2012, 21:16
RE: Our land, our rules. - by Nathan Vermont - 29 Jan 2012, 21:23