Plesenala
|
08 Mar 2008, 12:39
|||
|
|||
Sakura se plimba pe coridor, plictisita. Se gandea ce sa faka de vreme ce se plictisea in halul asta. Era sigura ca in sala de duel nu mai e nimeni, dar vru sa-si incerce norocul. Intra si fu surprinsa sa vada un elev din anul I.
" Nu trebuie satzi subestimezi adversarul Sakura... " dar mai avea un pic si pufnea in ras... cea e si facu. " De ce razi... daca sunt din anul I crezi ca nu te pot bate...Ha... ai sa vezi cum o sa te mai miri cand te voi bate cu o mana legata " " Ha... vezi sa nu... tu chiar crezi ce ziki ? " sp Sakura in timp ce se intorcea catre usa sa plece " Ei se pare ca am avut dreptate... ziua asta este oficial plictisitoare " " Pai nu ar mai fi daca nu mai subestima si teai uita un pic cat de sus itzi e nasul " Sakura era intrigata " Ok... am incercat sa nu te iau in seama pt cva esti mic si nu vreu sa fiu eu responsabila pt ce ti se va intampla... dar daka insisti...am sa ma lupt cu tn si itzi dau si avantaj... incepe u " Pe fatza lui Plesneala se arat un suras... "F bine... " Cei doi isi pregatira baghetele. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Plesenala - by Cheyenne Laurette - 08 Mar 2008, 12:39
Re: Plesenala - by Plesneala - 09 Mar 2008, 16:07
Re: Plesenala - by Ryan Slytherin - 27 Jun 2008, 15:31
Re: Plesenala - by Ginny Malfoy - 05 Aug 2008, 22:16
|