Thread Closed 
where the wild roses grow
30 Jan 2012, 09:35
  • Se aseza si el,incercand sa isi aleaga cu atentie cuvintele. Nu vroia sa spuna ceva ce ar fi ranit-o,desi asta facuse in ultimele doua saptamani. Pana si cunoscutii pareau sa se intrebe daca relatia lor avea sa continue,iar el nu facea decat sa infirme zvonurile cu privire la separarea lor. Nu vroia sa o piarda. Femeile de genul ei nu se gaseau pe toate drumurile,iar el stia cel mai bine acest lucru. Dar tocmai amintirea unei femei ii facea acum sa fie in aceasta situatie,sau mai bine zis amintirea mortii acesteia. Natalie nu ar fi trebuit sa afle niciodata.

'' Esti rece. Distanta. Stiu ca iti e teama de mine,dar nu ti-am promis eu oare ca nu iti voi face rau? Ba da,ti-am promis. Atunci de ce te temi,pana la urma? Nu voi fi prins niciodata. Ba chiar as fi in stare sa incerc sa ma tratez,daca asta iti doresti. Daca asta vrei. Normalitatea nu a fost niciodata o optiune pentru mine,insa pot macar incerca.

Nu era ceva ce isi dorea,ci era un lucru necesar. Nu pentru el,nu pentru ea,ci pentru ei. Cel mai important era sa se uite la relatia lor,fara a le pasa de propria persoana. Sa se gandeasca la compromisuri,sa se gandeasca la celalalt. El trebuia sa inteleaga ca ea sufera iar ea trebuia sa inteleaga ca el era bolnav,si nu facea asta pentru ca asa vroia,ci pentru ca boala il facea sa creada ca asa era cel mai bine. Era sigur,daca ar fi trecut si peste acest lucru,atunci nimic nu i-ar mai fi despartit.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
where the wild roses grow - by Kurt F. Malfoy - 28 Jan 2012, 16:34
RE: where the wild roses grow - by Kurt F. Malfoy - 30 Jan 2012, 09:35