Cicatricea lunii
|
30 Jan 2012, 17:57
(This post was last modified: 31 Jan 2012, 19:00 by Mina Fabienne Potter.)
|||
|
|||
Mina privea nelinistita toata aceasta poveste. Sau cred ca mai bine i-am spune incurcatura. Nu stia ce se intampla. Nu avea nici cea mai vaga idee despre ce se intampla aici. "Regina? Purtatoarea puterilor? Ce mai insemna si asta?". Soimita ii mai privi inca o data pe barbatii di fata ei, de la cel mai scund, pana la cel mai inalt, dupa care ii cauta privirea Lisei, prietenei sale, pe care credea ca o cunoaste, insa se pare ca se inselase. O privi cu ochi sfidatori, parca auzand-o de cele intamplate aici. Insa in sufletul ei, soimita stia ca prietena ei nu are nicio vina. Unul dintre barbati facu un pas inainte, si parca din instinct Mina se trase doi pasi inapoi. O privi din nou pe Lisa, asteptandu-i reactia, insa aceasta statea in continuare in locul de dinainte privindu-i parca de sus. Insa barbatul blond cu ochii rosii se apropie de soimita si ii spuse:
-Domnisoara...se opri putin, parca pentru a se gandi la ceva, insa continua repede gasind in minte ceea ce cauta, Potter. Mina, daca nu ma insel, nu? -D-da, bangui soimita, socata fiind ca acest Devorator al ortii ii cunostea identitatea, desi nu era ceva foarte interesant, dat fiind povestea ei si-a prietenilor ei. -Hmm, continua barbatul, privind-o intr-un mod ciudat. Asa se pare, isi spuse el. Fata facu ochii mari la auzul acestei propozitii, insa nu avu curajul sa il intrebe nimic. Inca statea nemiscata, asteptand din moment in moment ca acest Devorator sa o omoare sau sa ii mai faca cine stie ce ii trece lui prin cap. Incepu sa se certe pe ea insasi, deoarece ea avusese "brilianta idee" de a o chema pe Lisa in miezul Padurii Interzise. "Fratee, e Padurea Interzisa! Ce o fi fost in mintea mea in acel moment? Cred ca nimic de care sa fiu mandra!" Mina se uita repede la mana ei care era legata de a Lisei, si isi inabusi un hohot de ras. Erau intr-o ipostaza destul de amuzanta. Ele doua lipite de inchieietura, cu bratul intins la maximum, in fata Lisei aflandu-se acei doi barbati, iar aerul respirabil din fata Minei sa fie invaluit in jurul Devoratorului Vampir. Acesta se pare ca ii observase gestul soimitei cu coada ochiului si un zambet i se ivi din coltueile gurii. Soimita isi ridica privirea spre el. Se uita putin, se mai uita putin, pana cand chiar izbucni in ras. Toate capetele care erau acolo, erau acum intarse inspre Mina, cu totii asteptand un raspuns normal de la ea. Insa ea facu exact opusul: -Iarta-ma ca am reactionat asa...insa...esti cat un plop! rase ea in continuare. Barbatul se uita intai furios la ea, dupa care incepu si el sa rada in hohote. Mina nu mai putea de ras. Ii curgeau lacrimi din ochiii, de zici ca era robinet. Ceilalti doi barbati impreuna cu Lisa, se holbau la ei nestiind ce sa zica. Insa Mina si cu Barbatul inalt radeau in hohote, parca nepasandu-le lor ca inca 3 persoane se holbeaza la ei si ii cred cine stie cum. Dupa un moment de relaxare si de revenire, Barbatul ii intinse mana soimitei spunandu-i: -Iarta-ma, nu m-am prezentat. Unde imi sunt manierele? Eu sunt JJ, rosti el, si pentru prima data soimita realiza cat de blanda ii era vocea. Intinse mana spre Mina, insa aceasta ezita o clipa, inainte sa i-o atinga. Avea pielea moale, si nu aspra cum credea aceasta. Insa tot un Devorator al Mortii ramanea. Unul rau, si nicidecum ca ea, Julieta si Darkason. Se uita la Lisa, asteptand ca aceasta sa ii explice ce era cu acesti 3 barbati, care se pare ca le cunosteau foarte bine. Cel putin pe Lisa o cunosteau foarte bine, dupa parerea Minei." Niciun om strain nu ar veni sa te prinda intr-un asemenea mod de talie, cum o facuse acela!". Mina astepta inca un raspuns din partea ei. Desi ar fi preferat mai bine unul dintre acele discursuri psihologice nemaiauzite si nemaintelese de nimeni. In mintea ei era un adevarat ghiveci. Wra o adevarata ceata, care nu o lasa sa proceseze, sau macar sa se gandeasca la imprejurarile de acum. Poate ca, daca ar pune toate acestea la un cap, poate ar gasi solutia acestei probleme. Insa din momentul in care acesti 3 barbati au intrat in campul lor vizual, Mina nu mai putea procesa nimic. Parca ei ii controlau mintea, si nu o mai lasau sa respire. Se intoarse bruusc spre Lisa si o vazu pe aceasta... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|