Thread Closed 
where the wild roses grow
30 Jan 2012, 23:16
Isi retrase mainile din iarba punandu-le in poala . Nu era nimic de ras in ceea ce tocmai spusese Carsten . Poate ca da , ii promisese ca nu-i va face rau . Dar nu asta ii pasa ei , ci faptul ca o mintise , ca nu-i spusese totul de la inceput si ca ezitase subiectul respectiv . Poate avea sa reactioneze la fel , sau chiar mai rau dar nu cinta . Faptul ca locuise cu el atata timp fara sa stie adevarul...tot adevarul . O deranja minciuna . Se parea ca nu-si putea controla instinctele . Corpul . Isi musca buza inferioara , incercand sa nu lacrimeze , facandu-se ca se scarpina in frunte dar de fapt ascunzand faptul ca sprancenele ii tremurau si pe langa asta sa nu roseasca. Se intreba daca el , Carsten stia de toate acele obiceiuri 'anormale' ale ei . Posibil .

Tu cum ai reaciona in locul meu Carsten ? Am incercat sa nu fiu . Am incercat sa ma apropii de tine in ciuda faptului ca nu eram intrutotul sigura daca e bine sau nu . Si nu imi este teama de tine . Nu vreau sa te schimbi pentru mine . Daca o faci ..atunci fa-o pentru tine . Pentru familia ta .

Nu vroia sa-i agraveze boala . Fiindca un singur gest gresit ar fi putut declansa vulcanul din interiorul lui . Se parea ca el simtea distanta pe care Natalie i-o 'aplica' . Dar ea nu era constienta de acel fapt . O facea fara stirea ei . Probabil fiind prea orbita de cele intamplate in ultma vreme nu-si dadea seama ca , el , Carsten incerca sa se apropie de ea , iar ea il ignora cu nerusinare . Cel putin asta vedea ea .

~wild hearts can't be broken~
[Image: 34jbyxg.gif]/[Image: tumblr_mfusisftS71r0d41mo1_250_zpse0628842.gif]
Heart
" Are you gonna take this golden opportunity?
Just give it to me, because you've got what I want.
"

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
where the wild roses grow - by Kurt F. Malfoy - 28 Jan 2012, 16:34
RE: where the wild roses grow - by Natalie Francis - 30 Jan 2012, 23:16