Cicatricea lunii
|
30 Jan 2012, 23:20
(This post was last modified: 31 Jan 2012, 19:03 by Mina Fabienne Potter.)
|||
|
|||
OOC: Apai du-te tu de aici, ci tot cu profu tau iubit si adorat de romana =)). Faceti un cuplu dragut
![]() -Ei bine...inepu ea, a cam fost ideea mea. Totii incepura sa o priveasca pe sub sprancene. Soimita aproape ca se facu mica de rusine insa nu se lasa afectata de acest lucru, si trase aer tare in piept spunandu-le: -Fratilor, stati calmi, ca nu am patit nimic, Doamne! Si oricum ce v-ar interesa pe voi dac noi am pati ceva. Nu e ca si cum trebuie sa aveti grija de noi sau suntem... Insa nu apuca sa isi termine propozitia, deoarece JJ se apropie de ea si o privea de parca tocmai spusese o mare prostie, sau in cazul de fata, un mare adevar. -Cam ai dreptate Mina. Intr-adevar, trebuie sa avem grija de voi, insa mai trebuie sa facem ceva cu voi. In ochii soimitei incepu sa rasara furia. Nu sti ce doreau acei barbati de la ele, insa nu isi dorea nici in ruptul capului sa afle, sau sa plece undeva cu ei. Si Lisa...Cum o putu trada intr-un asemenea fel? Cum sa nu ii povesteasca o asemenea problema. Insa acum aceste explicatii erau de prisos. Soimita se gandea, ca poate intr-o zi, vor putea discuta despre acest lucru in liniste." Daca mai scapam de aici! isi spuse". Se retrase putin, insa JJ o apuca strans de brat si o trase dupa el. Mina incerca sa se retraga din stransoarea lui, insa fara folos. Acesta o tine ca pe o papusa. Nu putea misca. Se uita disperata la Lisa, stiind in sufletul ei ca prietena ei chiar ar face ceva, daca ar putea. Stransoarea se transforma doar intr-o tinere i momentul in care Mina si cu JJ ajunsera in mijlocul celor doi barbati. JJ o lasa pe Mina in grija barbatului cu numele de Flinn, si se apropie de Lisa, facandu-i semn cu mana incotro sa o ia. Soimita nu stia ce sa faca. Barbatii aceia treceau de la o stare la alta. Mina fu tentata sa isi scoata bagheta si sa ii blesteme insa, ceva o opri. Isi muta privirea spre cer,vrand sa gaseasca un raspuns la toate ce i se intamplau in acel moment, insa ce gasi nu ii era de niciun folos. Barbatii se stransera in jurul lor, asa incat sa nu mai poata face nicio miscare. Mina incepu sa se gandeasca repede la un plan. Nu avea de gand, dar nici nu se gandea macar, nici nu ii trecea prin cap sa paraseasca Hogwartsul ca sa plece cu un trio de Devoratori ai Mortii necunoscuti. Cand prinse un moment de neatentie din partea barbatului scund si indesat care statea in staga ei, scoase repede bagheta. Urmatoarea miscare fu simpla. Mina il dezarma pe barbat, dupa care il impietri. Flinn si JJ nici macar nu apucara sa desluseasca ce se intamplase in urma cu un minut, deoarece Mina statea acum cu bagheta atintita asupra lor. Ei aveau ochii mari de uimire, deoarece nu mai vazusera pe nimeni facand o vraja de dezarmare si una de impietrire asa de repede una dupa alta. Si mai erau si Devratori ai Mortii. Soimita incepu sa rada incet, tragand-o pe Lisa de mana langa ea. -Dar ce ati patit, dragi domni? Nu ati mai vazut un elev de anul IV care sa faca o vraja Expelliarmus, urmata de o simpla Stupefy atat de repede? Sau ce va socat? Faptul ca am reusit sa va pacalesc? Nu va ingrijorati. Se pare ca am avut doar noroc. Cum am mai spus. Sau poate am mai spus doar in capul meu. Nu va cunosc, nu doresc sa o fac, deci in concluzie, nu merg nicaieri cu voi. Mina ii arunca o privire Lisei. Si nici Lisa nu se clinteste de aici, termina ea. Unul dintre barbati isi muta piciorul drept putin mai la staga. Soimita il vazu, dar ii dadu impresia ca nu o facuse. JJ statea cu ochii lui de un rosu aprins, un rosu ca focul ce arde in semineu, holbandu-se la Mina. Nu stia ce sa ii zica sau cum sa o faca sa aiba incredere in el. Mina isi trase putin de roba in jos, dupa care i se adresa, de data aceasta lui JJ. -Ce vrei de la noi? Ce ti-am facut noi tie? intreba ea, asteptand raspunsul. Barbatul rase. -Ti-am spus deja. Si eu de obicei nu imi repet cuvintele. Pe fata Minei se putea citi furia. Bratul drept incepu sa ii zvacneasca foarte tare. Duse mana stanga spre ea, si o aseza frumos peste partea de sus a incheieturii. JJ observa acel gest si schita un zambet semnificativ. Surprinzandu-i privirea, soimita isi retrase imediat mana, asezand-o pe bagheta. Privirea ei se indrepta de data aceasta la Flinn. Acesta parea cu jumatate de metru mai in fata din locul unde il lasase soimita initial. Isi indrepta bagheta spre el, dar acesta fu mai rapid. Se apropie de Mina, prinzandu-i mana cu bagheta la spate, luandui-o din mana si asezandui-o frumos la gat. In acel moment soimita incremeni. In acel moment isi dadu seama cu cine anume avea de-aface. Incepu sa respire sacadat, iar bataile inimii nu mai aveau un ritm normal. JJ lasa mainile in jos, apropiindu-se de Lisa si punandu-i mana in jurul taliei. Zambea. " Nu pot sa cred ca zambeste! Nu se poate opri macar un minut? Ma enerveaza la culme zambetul lui!. Lisa... scoate-ne de aici!" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|