We are not separate
31 Jan 2012, 17:08 (This post was last modified: 31 Jan 2012, 18:55 by Raizen Isildur.)
  • Stiu ca sunt irezistibil, scumpo, dar mai stapaneste-ti putin instinctul de a sari pe mine. Suntem prea in vazul lumii” zise Raizen umezindu-si buzele cu varful limbii, de parca ar fi stiut ceva ce Kennya nu stie. Fata ii arunca o privire de parca era la un pas de a-l ucide. “What? Was it something I said ?” zise el inocent.

Poate ca intinse putin coarda, dar nu se putuse abtine. Kennya, Kennya. La fel in vremurile bune, nu se schimbase nimic. Ei, aproape nimic. Trecuse mult timp de cand nu o mai vazuse, insa ea era la fel. El totusi se simtea mult mai batran. Avea momente in care se temea sa se uite in oglinda, nu isi radea barba cu saptamanile uneori, ceea ce-i mai adauga cativa ani parca la varsta. Trecuse prin multe, poate prea multe, insa toate astea il faceau mai puternic. Nu degeaba se zice ca ceea nu te omoara, te intareste. Incerca sa-si ascunda sentimentele asa ca o lua pe Kennya in brate si ii zise cu o voce stinsa:

Ma bucur sa te revad..”. Scoase tabachera dintr-un buzunar al robei si isi lua o tigara, oferindu-i si fetei una. “Nu stiam sigur daca aveai de gand sa vii. Lucrurile nu merg prea bine, daca aveti inca de gand sa faceti ceea ce mi-ai spus, veti avea nevoie de ceva de aici, din Azkaban.” Astepta pret de cateva clipe insa viperina continua sa-l priveasca fara sa spuna nimic. Privi capatul tigarii cum se aprinde cand trase din ea si continua. “E vorba de o incantatie. Din tot ce am putut afla, Sirius Black, detinutul inchis pe nedrept in anii ’80 o gravase pe peretele celulii sale. Era un fel de secret al familie sale. Am cerut o cercetare amanuntita, insa nimeni nu a putut gasi nimic. De-asta te-am chemat aici, incompetentii astia nu sunt in stare de nimic.

Isi inclesta pumnul stang fara sa-si dea seama si privi spre intrarea in inchisoare. Era o forfota neobisnuita. Mai multi paznici se invarteau dand ordine oamenilor sa faca loc. Alti doi iesira tinand un barbat plin de sange de brate. Raizen se incrunta nervos, gandindu-se ca era cel mai nepotrivit moment pentru asta. Daca se intampla ceva, deobicei inchisoarea era inchisa pentru investigatii si nu se mai putea intra, iar ei trebuiau sa ajunga in celula lui Black daca fata vroia sa reuseasca ce avea in plan. Incetase de mult sa mai incerce sa o faca sa se razgandeasca. Astepta ca ea sa spuna ceva.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
We are not separate - by Raizen Isildur - 31 Jan 2012, 00:56
RE: We are not separate - by Kennya Allen - 31 Jan 2012, 01:02
RE: We are not separate - by Raizen Isildur - 31 Jan 2012, 17:08
RE: We are not separate - by Kennya Allen - 31 Jan 2012, 19:45
RE: We are not separate - by Raizen Isildur - 31 Jan 2012, 21:53
RE: We are not separate - by Kennya Allen - 09 Feb 2012, 22:05