|
Where the lonely ones roam
|
31 Jan 2012, 17:52
(This post was last modified: 31 Jan 2012, 17:53 by Bell Evans.)
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- Ii admira gestul galant si isi inclina usor capul intr-o parte; ramase asa pret de cateva clipe, analizandu-l atenta. Nu il mai vazuse de foarte mult timp si putea spune ca sederea ei la Hogwarts devenise mai placuta o data cu intoarcerea lui acolo. Era cel mai bun prieten baiat pe care il avuse in copilarie la castel.
"-Nu cred ca petrecere e cuvantul potrivit, dar ne-am adunat mai multi vrajitori aici. Petrecem timp impreuna?" raspunse ea, cu un zambet in coltul gurii. "Si apropo, mi-au lipsit plimbarile noastre nocturne" sfarsi cercetasa. Totul parea a fi insa mult mai normal, fata de acum jumatate de ora.
Ii facu semn sa o urmeze, cautand din priviri grupul in care era si Alice; era sigura ca astropufa avea sa se bucure la fel de mult de intoarcerea lui Steve ca si ea. Se intorcea din cand in cand, privindu-si cel mai bun prieten cu acelasi zambet plin de satisfactie; avea o senzatie de deja-vu puternic accentuata de multimea din incapere. Parca vremurile de demult apuse nu mai pareau atat de indepartate cu el acolo.
Realiza cat de mult simtea lipsa perioadei aceleia din copilaria sa, in care iesea in fiecare seara cu Rose si el pe coridoare; nu putu sa isi abtina un zambet cand isi aminti si de Tom si luptele lui cu Rose. Chicoti incet, imaginandu-si reactia ei daca ar fi fost inca la castel. Inchise ochii pentru cateva secunde, incercand sa alunge acele ganduri; nu era cazul sa fie melancolica, sau cel putin - nu acum.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Where the lonely ones roam - by Bell Evans - 31 Jan 2012, 17:52
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|