Viaje épico para Esmeralda
31 Jan 2012, 17:57 (This post was last modified: 30 Mar 2012, 13:34 by Matt I. River.)
Matt se uita la Raizen, care tragea fericit din joint, cand razand la o cranga de copac care semana cu o clanta, cand strigand speriat "Sarpeleee, ma manancaaa !". Ii oferi si lui Matt un fum, insa acesta refuza, punandus-i mainile in sold ca o mama nervoasa si spunand:

"- Raizen Isildur, comportamentul tau este inacceptabil, ba chiar vulgar si necioplit as putea spune, chiar daca stiu ca esti sub influenta acelor substante halucinogene pe care ti-am spus sa nu le mai cumperi caci s-au dat atat de multe cazuri la televizor cu tineri care au murit din cauza acelor tigari. Tot odata, tin sa subliniez si sa accentuez, marcand, as putea spune, faptul ca daca Esmeralda te va zari, vedea, observa sau banghi in aceasta stare, nu numai ca nu o vei impresiona dar cred ca Isabella va avea parte de tot corp.. Si ca veni vorba de asta, domnisoara Isabella River ! Esti femeie maritata, respectabila, ar trebui sa porti batic ! Unde iti este capul, sa te dai la o tinerica ca Esmeralda, care mai este si fata pe deasupra. Atitudinea ta ma intristeaza foarte tare, ba chiar ma supara. Ca sa nu mai spun de orientarile tale se.."

In acel moment Isabella fugi la Raizen, ii smulse jointul din gura cu tot cu doi dinti si i-l baga lui Matt in schimb (in gura, jointul), trantindu-l la pamant si incepand sa sara pe pieptul lui ca sa inspirie si sa expire. In cele din urma considera ca baiatul trase destul de mult fum in plamani, asa ca il lasa sa se ridice. Matt se clatina si cazu in poponet, zambind ca un fagot.

"- Ce spuneai, iubitule ?" intreba Isabella.
"- Uite iepulasuuuul. =p~" raspunse Matt. "Ce codita draguuuta, iepulasuleee." adauga el, incercand sa puna mana pe Isabella si pe posteriorul acesteia, insa fata nu il lasa si se indeparta, baiatul apucand in schimb un bolovan pe care il stranse in brate. "Mmm, moaleee si pufoooos ! Heart"

"- Dar tu Raizen, ce spui ?"
"- Uite frate, o coala de hartie, jti neboooon ?"
"- Si asa rezolva o femeie puternica orice problema !"
spuse Isa mandra. *likeaboss*.

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Viaje épico para Esmeralda - by Matt I. River - 31 Jan 2012, 17:57