Viaje épico para Esmeralda
31 Jan 2012, 18:49 (This post was last modified: 31 Jan 2012, 18:54 by Raizen Isildur.)
  • Raizen se uita suparat la amandoi. Sa-i citeasca gandurile, asa ceva nu mai pomenise cat traise el. Probabil ca tetrahidrocarabinolul din sange emitea unde tetha, acestea interactionand cu campul electromagnetic al creierului celor doi iubiti, astfel ei putand capta gandurile sale de necaptat. Ei bine, s-a dus si cu necaptatul. Dar se uita ganditor la amandoi si spuse:

"Se intuneca... better drink my own piss !" si se duse in cort sa aduca un recipient in care sa-si faca nevoile. Isabella care era singura relativ intreaga la minte de acolo, ma rog, sa zicem ca mai avea cate ceva in cap, in-afara de prostii cu Dragos, il opri inainte ca acesta sa isi desfaca slitul la pantaloni. Matt studia un jeleu in forma de spirala facand ochii mari la el, si intorcand capul intr-o parte ca o bufnita cu tarane in cap.

"Ssssspirala infinita.. infiiiiniiitaaaa". Ii curse si o bala din gura vizibil fascinat de jeleul acela.

"Esti ca un sssssarpeeee.... ai suflet receee, te joci cu dragostea si-o lasssssi sa ... uhm plece.... da da !" canta Raizen uitandu-se la Matt si vazand ca acesta are cap de sarpe. Arata ca un cobra gata sa isi infiga coltii in Isabella. In schimb incepu sa muste dintr-o ramura din apropiere. Ramura ? Am zis ramura.. nuuu era un jeleu in spirala, atat de gustos... Raizen il mesteca simtindu-se ca un leu flamand care isi rontaie prada.

"Ah cred ca am uitat sa va spun inainte sa mancam ca... pusesem niste LSD pe condimente. OMG, OMG ! Sa fie oare aceea oare oare sa fie OLIVIA ?" aratand cu degetul catre o piatra aflata la vreo 5 metri de ei. "Ah ce par blond si matasos are" zise el in timp ce o mangaia tandru. Oops, cred ca am incurcat personajele. Olivia e iubita lui Alex... In fine, you get the point.

O voce enigmatica se auzea din ceruri cantand....

Ca-i cel mai usor sa faci rau, sa razi de altii, s-arati cu degetu aratator uite drogatii.
    Cum ii zicea ca nu mai stiu de la seringa mea din vene.... da, haaaai cu noi sa fii hiiigh !

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Viaje épico para Esmeralda - by Raizen Isildur - 31 Jan 2012, 18:49