Thread Closed 
it's you and me against the world
01 Feb 2012, 15:03
  • '' Nu te gandi ca e chinuita. Nu. Forma de animag este o salvare pentru ea. Ea a ales sa ramana asa,vesnic.'' Cobra cobori de pe trupul lui,ascunzandu-se undeva sub un fotoliu. Nu ii placea sa se vorbeasca despre ea. Nu ii placea sa auda acea poveste din nou. Carsten nu siguranta avea sa ii povesteasca lui Bell tot ce se intamplase. ''Am gasit-o acum cinci ani,in Londra. Era ranita,mutilata. Am luat-o acasa si am ingrijit-o. Era in primul an la Hogwarts,la Viperini. Nu a mai vrut sa mearga la scoala,pentru ca ii era rusine de cum arata. Imagineaza-ti o fata cu parul saten,cu ochii verzi,frumoasa dar care apoi,din cauza unor oameni cu suflet de animale,ajunge sa ramana fara buza inferioara,fara dinti,cu un ochi scos si cu maxilarul aproape distrus.Asa ca Alessine a devenit Less,sarpele meu de casa.'' Nu avea sa uite acea seara niciodata. Un biet copil agresat fizic si sexual,lasat aproape mort intr-un sant. Si se mai intrebau de ce existau crime,de ce el insusi se razbuna,ucigand? Cum sa nu te razbuni cand ei iau tot ce e mai bun din tine? '' Ei i-au distrus fizicul. Mie mi-au luat inocenta,bunatatea.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: it's you and me against the world - by Kurt F. Malfoy - 01 Feb 2012, 15:03