|
it's you and me against the world
|
01 Feb 2012, 17:09
(This post was last modified: 01 Feb 2012, 17:10 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O privi usor ingrijorat,incercand sa se calmeze el insusi. Fata il banuia cumva de ceva? Nu ii facuse nimic rau lui Hayden,cel putin nu din punct de vedere fizic ci mai degraba psihologic. Faptul ca se jucase cu el,cu sentimentele si impresile lui era altceva.Ceva scuzabil. Facuse toate acele lucruri pentru a-i da de inteles baiatului ca nu vroia sa se apropie atat de mult de el,ca nu vroia sa isi petreaca tot timpul cu el si ca nu i-ar fi placut sa il stie langa el. Asta pentru in realitate,vrajitorul se temea de impresia altor persoane. Uneori pareau mult prea apropiati. Defapt,fusesera mult prea apropiati. Hayden il sufocase practic,il facuse uneori sa tipe la el si sa il alunge.
'' Nu ma intalneam cu el doar la un ceai cald si la o vorba buna,daca ma intelegi. Era mai...Era mult mai cald decat tine,daca asa ceva e posibil. Se agatase de mine,de fiinta mea ca de o comoara pe care nu o mai gaseai a doua oara. Oamenii au inceput sa vada acest lucru asa ca in clipa in care ne-am certat,rugandu-l sa ma lase odata in pace,au inceput sa intre la banuieli. Aveam si am un alibi solid. Nu l-as fi ranit niciodata. Eu cred ca...Cred ca il...''
Nu as fi putut continua. Mintea lui - si asa prea bolnava,prea instabila - nu ar fi suportat ca el sa continue. Nu accepta asa ceva in fata nimanui. Ii era rusine de sentimentele si parerile sale,intotdeauna,nu numai cand era vorba de acel baiat. Daca ar fi recunoscut ceva anume in acel moment,totul ar fi devenit un cosmar asa ca pur si simplu continua,incercand sa ramana calm: '' ...fascinam intr-un fel. Bietul baiat,vroia sa se considere egal mie,din toate punctele de vedere.'' Defapt,fusese o blasfemie ca Hayden sa se considere egalul lui,cand defapt tanarul fusese mai bun decat el. Mult mai bun,doar ca nu isi daduse seama de acest lucru.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: it's you and me against the world - by Kurt F. Malfoy - 01 Feb 2012, 17:09
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|