Lordul Ciprian
|
09 Mar 2008, 16:28
|||
|
|||
LORDUL CIPRIAN
de Amza Ciprian CAPTILOUL 1 “Tirania” Era o vreme cand un singur om avea peuterea.Regele Pamantului,Imparatul Universului ,pe scurt Lordul Ciprian.Era terbil de cumplita pedeapsa pe care o primeai in cazul in care te impotriveai Lordului.Nimeni si nimic nu-l puteau speria.De acea doi oameni saturati pana peste cap de tirania acestuia au hotarat sa caute o cale de a-l inlatura.Pe langa diferenta de avere dintre ei si lord mai era si diverenta de luptatori.Cea mai numeroasa armata din lume,armata lordului,de 3.000.000 de soldati contra 2.Doi,da doi dar2 viteji. Unul Cristorfor si unul Iulian. Priceperea lor era poate mai mare decat a oricarui soldat din armata lordului. Au inceput sa caute cai pentru a intra in castel dar n-au reusit.Si mai rau,lordul a aflat ce vor sa faca cei doi. Lordul: -Cum ? Doi neghiobi indraznesc sa mi se impotriveasca ? Servitorul: -Da, maiestatea ta.Este adevarat. Lordul: -Incredibil,trimiteti un regiment dupa ei! Sercitorul: -Da daomnule,cum porunciti. Lordul: -Si inca ceva .Adu-o pe Rixa ,vrajitoarea, poate m-o ajuta ea. DUPA 30 min Rixa: -Am venit stapane. Lordul: -Ce e de facut ? Acesti doi nerecunoscatori ar putea provoca o revolutie ! Rixa : -Lasati asta in seama mea stapane. Am sa-i invit diseara la un restaurant spunandu-le ca-i ajut sa te inlature. Si defapt am sa le pun ceva in bautura. Lordul: -Perfect Rixa. Stiam ca ma pot baza pe tine. Rixa: -Cu placere stapane,acum daca nu mai aveti treaba cu mine am sa ma duc sa pregatesc otrava. HA-HA-HA . Lordul: -Da,da, cum zici tu….. Servitori pregatitimi cina ! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lordul Ciprian - by Plesneala - 09 Mar 2008, 16:28
Re: Lordul Ciprian - by Plesneala - 09 Mar 2008, 16:29
Re: Lordul Ciprian - by Black Rose - 10 Mar 2008, 16:42
Re: Lordul Ciprian - by Ginny Malfoy - 10 Mar 2008, 17:04
Re: Lordul Ciprian - by Plesneala - 10 Mar 2008, 21:58
Re: Lordul Ciprian - by Plesneala - 10 Mar 2008, 21:59
Re: Lordul Ciprian - by Black Rose - 10 Mar 2008, 22:34
Re: Lordul Ciprian - by Plesneala - 10 Mar 2008, 22:58