The Stars fall.
|
02 Feb 2012, 22:42
|||
|
|||
,, Du-te la ea , vreau sa o cunosc " spuse matusasa catre blond , facandu-l sa isi dea ochii peste cap.
Nepoata lui , se dadu jos de pe scaun si merse le cercetasa prinzand-o de mana si tragand-o usor. ,, Imi pare rau ca va deranjez....dar unchiul meu de acolo vrea sa veniti cu noi la masa " spuse micuta , stalcind unele cuvinte si privind-o zambind. Cand cei doi vazusera ceea ce tocmai facuse micuta , incepusera sa rada.Nu se asteptase la una ca asta , dar ei bine trebuia sa o ia mai des cu el , cand vroia sa o cheme pe cercetasa cu el la masa. Se abtinu sa nu rada , incercand sa se simta mai bine , dar tot ca un mrot arata . ,, Alex , nu areti bine deloc " ii spuse femeia. Blondul isi dadu ochii peste cap , privind-o pe satena din fata lui. ,, Stiu , dar nu prea am dormit noptile aceasta , oricum nu mai conteaza am aflat ce aveam nevoie " spuse dand incet din umeri. Era ciudat , dar nici ca-i mai pasa in acel moment.Era mult prea complicat sa ii explice despre ce era vorba , dar isi venea sa se omoare si pe micuta sa o omoare ca merse sa o cheme pe cercetasa. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|