Schimb de ID-uri
|
10 Mar 2008, 17:17
|||
|
|||
plesneala = rea-credinta..
and u know why.. Prima oara, am vazut postarile gen-Spam ale lui Plesneala. Deja stim ce posturi facea rea-credinta posteaza de dragul postatului. Apoi, pe mess mia zis un membru k pe rea-credinta in cheama Ciprian [o stiu si de pe forumul ala al lui rea-credinta] si in plus acesta a vrut sa fie pus plesneala sef de casa al viperinilor. Din cate stiu, pe forumurile lui rea-credinta acesta se auto-numeste sef de casa la viperini. Pe deasupra stiam de ID-ul lui de mess e tot amzaciprian . Ramane adresa IP. Daca adminele au buna vointa sa o verifice, as putea sa vad daca e adevarat vad k plesneala a incercat sa ne induce in eroare, scriind odata ca din cauza lui rea-crdinta au pierdut viperinii atatea puncte. Mda, cam prost modul acesta. Edit by Julia : mai... am avut si eu aceeasi banuiala >_> hmm... eu sunt cam prostuta si nu stiu sa verific adresa de IP... sincer ^^ Ginny Weasley: Pe undeva ar trebui sa apara un buton pe kre scrie "IP"... da nu cre k mai conteaza ![]() edit: era logic ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|