I have the power
04 Feb 2012, 00:44 (This post was last modified: 04 Feb 2012, 00:44 by pisicuta_mica.)
Deea se foia pe o parte si pe alta a patului.Nu putea sa adoarma indiferent in ce pozitie ar fi incercat: pe burta,pe spate,pe lateral.Nici cum nu era bine pentru ea.Se uita in jur.Era destul de tarziu(chiar daca nu stia exact cat e ora isi putea da seama dupa cerul foarte inchis).Colegele ei de camera dormeau bustean,asa ca s-a hotarat sa mearga in camera unde ea se simtea cel mai bine:in Camera Necesitatii.Isi lua pelerina de la capatul patului,isi prinse parul intr-un coc neglijent si iesise afara.Desii podeaua veche a scartait de cateva ori,din fericire nu s-a trezit nimeni.Se indrepta cu pasi repezi uitandu-se in permanenta in stanga si in dreapta,sperand sa nu o vada nimeni.A trecut de 3 ori prin fata peretelui pana cand usa a aparut.A apasat usor pe clanta iar cand a intrat a vazut o fata speriata,care tine in mana o chitara.Judecand dupa expresia fetei parea ca a vazut o fantoma insa stia ca ea a fost signura care i-a cauzat aceasta stare.Cand s-a uitat mai bine la expresia fetei si-a dat seama ca era nimeni alta decat Aylee ,fata cu care s-a intalnit in Padurea Interzisa:
-Heii.Buna!Nu am vrut sa te sperii.Ce faci tu aici?Eu obisnuiesc sa vin aici ca sa ma linistesc,sa imi pun gandurile in ordine.Dar tu?Apropo frumoasa chitara.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I have the power - by Aylee L. Lovel - 03 Feb 2012, 08:03
RE: I have the power - by pisicuta_mica - 04 Feb 2012, 00:44