I have the power
|
04 Feb 2012, 00:44
(This post was last modified: 04 Feb 2012, 00:44 by pisicuta_mica.)
|||
|
|||
Deea se foia pe o parte si pe alta a patului.Nu putea sa adoarma indiferent in ce pozitie ar fi incercat: pe burta,pe spate,pe lateral.Nici cum nu era bine pentru ea.Se uita in jur.Era destul de tarziu(chiar daca nu stia exact cat e ora isi putea da seama dupa cerul foarte inchis).Colegele ei de camera dormeau bustean,asa ca s-a hotarat sa mearga in camera unde ea se simtea cel mai bine:in Camera Necesitatii.Isi lua pelerina de la capatul patului,isi prinse parul intr-un coc neglijent si iesise afara.Desii podeaua veche a scartait de cateva ori,din fericire nu s-a trezit nimeni.Se indrepta cu pasi repezi uitandu-se in permanenta in stanga si in dreapta,sperand sa nu o vada nimeni.A trecut de 3 ori prin fata peretelui pana cand usa a aparut.A apasat usor pe clanta iar cand a intrat a vazut o fata speriata,care tine in mana o chitara.Judecand dupa expresia fetei parea ca a vazut o fantoma insa stia ca ea a fost signura care i-a cauzat aceasta stare.Cand s-a uitat mai bine la expresia fetei si-a dat seama ca era nimeni alta decat Aylee ,fata cu care s-a intalnit in Padurea Interzisa:
-Heii.Buna!Nu am vrut sa te sperii.Ce faci tu aici?Eu obisnuiesc sa vin aici ca sa ma linistesc,sa imi pun gandurile in ordine.Dar tu?Apropo frumoasa chitara. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
I have the power - by Aylee L. Lovel - 03 Feb 2012, 08:03
RE: I have the power - by pisicuta_mica - 04 Feb 2012, 00:44
|