A magical place
|
04 Feb 2012, 14:05
|||
|
|||
Se parea ca cercetasa incerca sa faca conversatie si sa o cunoasca mai bine. Asta era o bila alba pentru ea. Multa lume considera viperinii artagosi si ii luau asa cum erau, nu incercau sa ii cunosca mai bine sau chestii de genul asta. Iar Viperinii, numai de-a naibii, se purtu asa cum se asteptau toti de la ei. 'Hai sa incepem cu informatii mai putin confidentiale' hotara Aylee.
-Hmmm...Pai, de exmplu... Suvitele roz din parul meu frumos si negru sunt 100% naturale, la fel ca si ochii mei cenusii, zise Viperina zambind. Desi nu era chiar cel mai frumos lucru de spus, incercase sa o spuna pe un ton mai dulce, ca sa nu para ca si-ar bate joc de ea. Nu de alta, dar nu acesta era scopul ei. Daca vroia, putea fi foarte sarcastica si batjocoritoare, insa acum nu era cazul. Se uita in jur si se aseja pe una dintre bancutele de lemn puse acolo pentru a te odihni dupa ce admiri trofeele. -Haide, acum este randul tau, zise Aylee, zambind in continuare.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|