it's called german pride
04 Feb 2012, 14:05
  • Cuvintele ei il facura sa zambeasca in coltul gurii,usor fortat. Intr-adevar,cum sa fii amic cu cineva care este favorizat? Care atunci cand te privea era plin de mandrie. In spatele acelor doi ochisori albastrii ai lui Potter se ascunse intotdeauna ura pentru Casa la care el fu sortat. Cand il auzise ''Nu la Viperini'' aproape ca ii venise sa il stranga de gat. Nimeni altcineva nu auzise acele cuvinte probabil,insa el stia ca Potter fusese intotdeauna un sustinator a ceea ce el numea bine. Din punctul lui de vedere,simpla existenta a acelui mic parazit nu facu decat sa distruga Lumea Vrajitoreasca. Dumbledore,Snape,Lupin chiar si Sirius Black,ei nu ar fi trebuit sa moara si nu ar fi murit daca Potter nu s-ar fi nascut.

'' Nu am fost nici un sustinator al lui Malfoy. Era la fel ca 'baiatul-care-a-supravietuit'. Desi se urau de moarte. Draga mea,eu tin numai cu aceia care mi se par diferiti,care au ceva de spus si care nu se bazeaza pe trecutul lor,pe statutul social. Am nevoie de oameni neobisnuiti,dar care nu ranesc alte persoane.''

O Incuiata cu suflet de vrajitor. Ei bine,asta era ceva. Ii aducea aminte de Hermione Granger,intr-un fel.Era placut sa isi aduca aminte de persoanele pe care el insusi le intalnise,cu care interactionase,chit ca fusesera amici sau se detestara pur si simplu. Nu fusese un simpatizant al celor trei mari vrajitori - Potter,Granger si Weasley,desi viitoarea sa sotie era ruda indepartata cu cel din urma - insa nu putea sa spuna ca nu insemnau ceva pentru Lumea Vrajitoreasca. Cele trei elemente negative,cele trei dureri in coasta,dar totusi insemnau ceva. '' Probabil pentru un impur ceea ce iti spun eu este extrem de ... rasist.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
it's called german pride - by Kurt F. Malfoy - 29 Jan 2012, 18:50
RE: it's called german pride - by Kurt F. Malfoy - 04 Feb 2012, 14:05