the nobodies
04 Feb 2012, 14:22
  • Ii multumi scurt. De multe ori fusese vanata,nu numai seara trecuta. Inca de cand se aflase ce era cu adevarat,oamenii o privisera putin ciudat si o amenintasera cu moartea. O data aproape ca o si nimicisera dar cineva o salvase - o persoana care acum ii era stapan si pentru care ar fi facut orice. Faptul ca Bell ascundea prezenta ei in castel era aproape egal cu interventia salvatoare din acea seara. Nu ii putea multumi indeajuns. Numele ei era egal cu transformarile anormale si urletele in noapte,la lumina puternica a lunii. Oamenii s-ar fi speriat si vanatoarea ar fi inceput din nou. Nu credea ca de data asta ar mai fi supravietuit.
    -Oh,Myrtle,pe unde naiba ai umblat? Imi facusem griji. Stii ca exista si vraji speciale,pentru nimicirea fantomelor,nu?
    - De atata timp stau aici! - raspunse stafia. Nu crezi ca m-am plictisit? Vroiam sa explorez castelul. Am fost in sala unde se predau Farmecele. I-am facut o farsa Isabellei.

Femeia-lup ofta scurt. Se oprise de mult timp din a se mai gandi cum sa o faca pe Myrtie sa devina putin mai matura,putin mai responsabila. Stia ca era imposibil.Ea era fantoma copil,nu aveai cum sa schimbi pe cineva care era copil de zeci de ani.
    -De ce nu ma mira,oare? - sopti Daria catre Bell

There are as many loves as there are hearts

[Image: tumblr_mahsol5bCg1qh0tuqo1_250.gif] [Image: tumblr_mahsol5bCg1qh0tuqo3_250.gif]
'' Helping you would be a sin. I'm afraid of what you want.
Do you know what you want?''
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
the nobodies - by Ophelia Wilde - 03 Feb 2012, 13:47
RE: the nobodies - by Bell Evans - 03 Feb 2012, 16:18
RE: the nobodies - by Bell Evans - 03 Feb 2012, 18:00
RE: the nobodies - by Bell Evans - 03 Feb 2012, 19:13
RE: the nobodies - by Ophelia Wilde - 03 Feb 2012, 17:04
RE: the nobodies - by Ophelia Wilde - 03 Feb 2012, 19:01
RE: the nobodies - by Ophelia Wilde - 04 Feb 2012, 14:22