A magical place
|
04 Feb 2012, 14:49
|||
|
|||
-Ah,mereu am adorat ochii de culoarea violetelor...mereu mi i-am dorit,dar asta e...Si eu am o sora dar nu e geamana..o cheama Mina Potter are parul saten spre brunet si ochii verzi.E foarte diferita de mine,eu sunt mai dinamica..ea mai linistita.Mereu e calculata si inainte de a face ceva ezita..in schimb eu ador aventura si pericolul,si de multe ori am primit detentie si am fost pedepsita..eu sunt ceva gen "Bad girl"..rase cercetasa.
Se uita la Aylee..care se parea ca, cat de cat ii castigase admiratia.Ii parea bine ca din toate viperinele,era singura care nu se uita cu un aer superior..la ea.In fond erau eleve amandoua si nu era una mai superioara ca cealalta.Incepu sa-i placa de Aylee ...si felul ei de a fi.Ochii cenusii ai viperinei erau destui de patrunzatori ca si ai cercetasei,doar ca era diferenta de culoare.Ezita putin si zise: -Mai povesteste-mi despre familia ta..si despre tine.. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|