A magical place
|
04 Feb 2012, 15:54
|||
|
|||
Viperina hotara ca la runda urmatoare sa dea mai multe informatii. Pana la urma, de ce nu?
-Familia mea... In afara de Eliza, familia me e alcatuita din sarlatani idioti si egocentrici, carora nu le pasa decat de putere si de controlul absolut asupra a tot ce misca. Atunci cand ne-am nascut, au vrut sa faca din noi armele perfecte, de aceea au facut ceva blestem interzis din cauza caruia sper ca vor putrezi in iad. Din acest motiv, eu am cele 5 simturi primare mult mai ascutite decat ale unui om normal sau chiar ale unui animal de prada, iar sora mea este o foarte puernica empata. Am impresia ca culorile ciudate la par si la ochi se datoreaza tot blestemului. Oricum, ceva in timpul blestemului nu a iesit bine. Atunci cand m-am nascut eu au crezut ca sunt moarta, asa ca m-au lasat acolo si au venit acasa. Ne-am nascut in Frana cu sora mea. Insa vraja era clar pentru 2 persoane, asa ca in momentul in care au vazut ca Eliza este singura nu au mai bagat-o in seama. Puterea daruita i-a ramas, dar parintii nu o puteau controla asa cum ar fi vrut, asa ca pur si simplu o ignorau si incercau sa scape de ea. Eu, insa, nu am murit. Am ajuns la un orfelinat mizer, al carei directoare stia despre vrajitori. Sora ei fusese o vrajitoare nascuta din parinti non-vrajitori. Niciodata nu isi iertase parintii si sora pentru ca nu era ea vrajitoarea familiei. Astfel ca, atunci cand a aflat ca sunt vrajitoare.... Ei bine, din momentul ala am locuit practic inchisa intr-o pivnita. Una dintre femeile care lucra acolo a reusit, intr-o noapte sa ma scape si m-a trimis la Hogwarts. Aici am intalnit-o din intamplare pe Eliza si ne-am imprietenit. Intr-o vara m-am dus la ea acasa. Planuisem sa ne petrecem vara ca intre prietene. Cand am ajuns acasa la ea, am aflat, pana la urma adevarul. Eu am aflat adevarata mea istorie, iar noi amandoua am aflat ca sunten nu numai rude ci si surori. Iar acum ea a plecat de la scoala pentru ca sora nostra mai mica Melinda, preferata parintilor o urmareste si vrea sa o omoare. Acum e randul tau.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|