where the wild roses grow
|
04 Feb 2012, 16:40
|||
|
|||
Serios ? O bucura ca acum erau si mai aproape unul de celalalt . La propriu . Dar acum nu-si putea ridica privirea din pamant . Rupse cateva fire de iarba , pe acre le rupse din nou si din nou pana nu mai ramasese nimic in mainile ei . Isi indrepta chipul catre cel al lui Carsten muscandu-si buza jucaus , dupa care facu o fata gen "Probleme la orizont." . Se intinse pe iarba , exact asa cum facea si Carsten cand vroia sa scape de stres . Vroia sa dea acea impresie ca totul era bine . Nu vroia sa-l faca sa creada altceva . Vroia sa ii explice cum stateau lucrurile , si oricum ..el nu era singurul care o mintise . Si ea avea ceva sa-i spuna ..de-o saptamana probabil , dar tot amanase si amanase ..pana ajunse pe ultima suta de metri .
Mai stii cand eu aveam greturi si refuzam sa mananc , iar tu ai sugerat sa mergem la un control ..dar am refuzat ? Probabil banuiai ce era ... si cred ca si acum stii . Spusese asta dintr-o suflare .. chipul lui Carsten o privea de sus .. dar ea inchise ochii pentru a nu-i vedea expresia fetei . Probabil avea sa primeasca acelasi tratament pe care ea il admise , dar nu-i pasa , fiindca cu siguranta merita . Pentru secret..nu trebuia sa existe secrete intre ei . ~wild hearts can't be broken~
![]() ![]() ![]() " Are you gonna take this golden opportunity? Just give it to me, because you've got what I want. " |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|