|
it's you and me against the world
|
04 Feb 2012, 18:45
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Nu isi putea lua ochii de la ea.Se simtea intr-un fel ca si cum si-ar fi gasit sufletul pereche. Nu era vorba de sufletul pereche preaslavit in poezie si proza,in cantarile nimfelor lui Apollo. Era vorba de sufletul pereche pe care il intalneai doar o data in viata. Sufletul pereche de care aveai nevoie tot timpul,atat de pur si de cald,ca o bucata de material alb,care te invaluia,ridicandu-te catre cer,facandu-te sa zbori. Relatia lor ciudata incepuse prin puterea cuvantului. El ii sarutase mana si atunci simtise un fior prin corp. Incepusera sa vorbeasca,nu numai despre ei ci despre orice. Si continuasera discutia,pentru ca le placusera. Si iata-i deci aici,vorbind.
'' Oh,ce imi doresc in primul rand? Sa te intreb cum ai reusit sa faci totul atat de repede. Si cum am reusit eu sa invat franceza in mai putin de cinci minute?''
Vorbea fluent acum. In capul lui nu exista decat moi si toi. Camera Necesitatii,intr-adevar,insa franceza era o necesitate pentru el? Poate era doar pentru a il face sa para si mai demn de respect. Bell era extrem de incantatoare. Intr-o oarecare masura,ii era frica pentru viitorul ei. Ar fi dorit sa o rapeasca,sa o tina inchisa intr-o camera pentru ca nimeni altcineva sa nu mai aiba acces la mai putin de 20 de metrii de ea. Shayera,Nathan si toti ceilalti...Nu ii pasa de ei. Nu ii pasa nici de Natalie,daca Bell era prin preajma. Bell era el si invers. Cel putin asa simtea. '' Doamne,esti fabuloasa!''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: it's you and me against the world - by Kurt F. Malfoy - 04 Feb 2012, 18:45
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|