Thread Closed 
I'd do it all again, everything.
25 Feb 2012, 19:19
I'd do it all again, everything.
. Private .

• Cercetasa trecu de trei ori prin fata peretelui; in scurt timp, usa binecunoscuta se contura in fata ei. Isi sprijini mana pe clanta de metal si intra in Camera Necesitatii. Usa se inchise incet in urma ei, cu un bufnet surd. Isi lepada pelerina neagra pe podea, apoi inainta in incapere.

Lua o gura mare de aer care ii invada plamanii. Lumina ce cufunda camera intr-o stralucire vaga o izbi - era precum razele blande ale soarelui care-i mangaiau chipul in timpul verii. Nu stiuse ca era posibil ca dorinta ei sa se indeplineasca tocmai in acel mod.
    Vreau sa merg inapoi in vremurile cand viata mea nu era atat de complicata.

Faptul ca vedea atat de multe amintiri de-a ei insirate in camera ii taia rasuflarea, lasand-o vulnerabila in fata unui trecut care ii lipsea. Isi trecu usor degetele peste pianul mare, asezat intr-un colt. Nu fusese niciodata talentata la asa ceva, insa simtea cum ceva dinauntrul ei o impulsiona sa cante, ca sa-si reaminteasca de vremurile vechi.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I'd do it all again, everything. - by Desiree Rose Goth - 25 Feb 2012, 19:19