I think I know you
|
05 Feb 2012, 16:38
|||
|
|||
Isi ingusta ochii ascultand conversatia dintre cele doua . Intelegea perfect ce facea Daria , dar nici nu s-ar fi gandit sa le intrerupa . Scutura usor capul cand isi auzi numele , dupa care observa ca Lexie incerca sa-i explice din priviri ca nu se va intampla nimic rau , iar aceasta ii raspunse cu un zambet .
Pulsul i se accelera and auzi cuvintele ce tocmai iesisera din gura Dariei . Varcolac . Ridica mana din instinct dand peste o armura . Zgomotul fiind nu tocmai de suportat . Observa cum tanara ii atinse bratul lui Bell . Ea una avea pierderi de calciu . Nu ar fi suportat ca un varcolac sa se apropie mai mult de jumatate de metru de ea . Poate si asa era prea mult . De ce sa intrebam ? sari aceasta . Eu una mi-am dat seama ce esti de cand ai intrat in camera .O spuse privind spre fereastra . Probabil cam sarise cu gura inainte . Dar asta facea ea de fiecare data . De s-ar fi abtinut acum ? ~wild hearts can't be broken~
![]() ![]() ![]() " Are you gonna take this golden opportunity? Just give it to me, because you've got what I want. " |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|