Count to six and die
|
05 Feb 2012, 18:47
|||
|
|||
Odette zambi cand puse o tigara de la Carsten intre buze. Nici nu se compara.
-Super, spuse viperina placut surprinsa. Eu trebuie sa fumez prostiile astea pentru ca celelalte mi-au fost confiscate, mormai apoi luand inca un fum. Isi dadu rucsacul jos din spate incepand sa caute prin el ceva de baut. Nu neaparat de sete ci mai mult pentru a se incalzi. Scoase o sticla de Jaggermeister si doua pahare inamanandui-le lui Carsten. Nu se mai obosi sa il intrebe daca dorea sau nu pentru ca deja stia raspunsul. Lasa rucsacul in zapada in timp ca turna in paharele din plastic apoi baga sticla la loc si isi puse apoi rucsacul pe umar. Savura bautura pana la ultima picatura apoi il privi pe Carsten cu coada ochiului. 'Acum e momentul' isi spuse in gand. Sari pe el luandu-l prin surprindere si reusind sa il tranteasca in zapada. 'Nu-mi vine sa cred ca am reusit' isi zise stupefiata in gand. -Asta e pentru ca mi-ai zis ca tip ca o muiere, spuse Odette cu rasuflarea taiata. Acum se luptau prin zapada ca doi copii de cinci ani Odette reusind intr-un final sa il prinda usor de gat. Incepu sa il gadile si se bucura atat de tare de moment incat nu o auzi pe mama ei strigand-o pe numele complet si asta era de rau iar faptul ca nu o baga in seama avea sa fie si mai rau. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|