Thread Closed 
Cicatricea lunii
05 Feb 2012, 22:00 (This post was last modified: 08 Feb 2012, 16:03 by Mina Fabienne Potter.)
Mina nu stia ce facuse Lisa in padure cu JJ, dar avea ea o vaga impresie ca nu facusera ceva bine deoarece Lisa arata ca si scoasa din fan. Parca in urma cu cateva minute se aruncase in fan si se jucase acolo cu JJ. Mina schita un zambet, deoarece stia ca acel lucru nu era posibil. Se uita prin camera. " Hmm, arata destul de ok ", isi zise ea. Scurtand asa cu privirea prin camera, ateriza direct in ochii lui Flinn. Acesta statea cu capul in maini si o privea. Mina simtii cum un val de caldura o cuprinde si cum se inroseste din cap pana inpicioare. Nimeni nu o mai privise asa pana acum. In colturile gurii lui se zari un zambet strengaresc. Fata nu isi cinti privirea dintr-a lui. Ochii lui straluceau si se vedea ceva in ei. Ceva pe care Mina nu il putea citi. Era foarte curioasa sa afle ce anume insemna acea sclipire ametitoare. Dupa felul in care o privea Flinn, Mina isi dadu seama ca se simtea dezbracata. Brusc gandul ii fugi la Darkason, si isi muta privirea. Oare ce facea el? Se intreba el oare unde disparuse ea? Oare va face tot ce va putea ca sa o caute? " Nu! Nu vreau sa ma caute. Nu vreau sa ii fac probleme." Isi lasa ochii in jos si trase aer in piept. Trase putin in sus de bluza care nu ii acoperea umarul si se mai uita inca o data la Flinn. Acesta inca o tintuia cu privirea. Mina se ridica si incepu sa se plimbe prin camera.
Trase o linie cu degetele pe o masa unde domnea praful, dupa care mana i se odihni pe un casetofon. Zambi i sinea ei deoarece trecu mult timp de cand nu mai ascultase muzica, si apasa pe primul buton. In momentul in care muzica incepu sa rasune in camera, toate capetele se intoarsera spre ea. Mina ii ignora si se opri in momentul cand gasi o melodie care sa ii placa. Se aseza din nou pe canapea, intre Lisa si Bruno, si le zambi la amandoi. Nu stia la ce sa se gandeasca, si se gandi sa asculte versurile melodiei.

I was just a girl, in the fantasy
Dreamin that you would be good for me
But now I see your greed
Now that I bleed
This time I'm gonna go set you free

Nothing you do, no nothing you say
Is gonna take the damage away
Oh, nothin you do, no nothin you say
Is gonna take the bruises away

Bit bit bitten of
fYou've bit bit bit bitten off
More than you can chew
I I'm getting rid of you
I I'm
Get get get getting rid of
Get get get getting rid of traces of
Traces the traces, the traces of you.

Ceva o facu pe Mina sa isi ridice privirea si sa se uite atenta la Lisa. Aceasta statea impietrita pe canapea si privea undeva in gol. Insa cand Mina se uita la locul unde privea prietena ei, vazu ca de fapt, ea se uita la Flinn, si acesta o privea in acelasi fel. Mina se holba la ei pentru un moment, si vru sa ii intrebe ce se intampla insa se abtinu. Nu stia ce raspunsa va primi si nu stia ce rani va deschide. Daca va deschide. Vedea cum Flinn o priveste cu privirea aceea de " Iarta-ma!", insa reactia ei fu chiar tulburatoare. Se ridica in picioare, il privi pentru un moment dupa care dadu din cap si iesi pe usa afara. Primull instinct al Minei era sa plece dupa ea. Se ridica de pe canapea, in acelasi moment cu Flinn si se apropie de usa. Acesta o prinse de incheietura mainii si se uita la ea cu ochi rugatori.
-Nu are niciun rost! sopti el.
-De ce? a intrebat Mina. Ce se intampla aici?
Flinn se uita in jos, si cand isi ridica privirea, se putea zari putina furie in ea.
-E ceva ce nu cred ca te priveste, Fabienne.
Mina ramasese nemiscata un moment. " Fabienne? De unde imi stiu ei acest nume, si de ce il folosesc?"
-Si daca ma priveste, a intrebat ea, cu sufletul la gura, pentru ca Lisa imi este prietena si chiar vreau sa stiu ce are pe suflet. Tu nu ma poti opri sa nu aflu, zbiera ea.
Strigatele ei il facura pe Bruno sa se uita chioras la ea. Nu il baga in seama, axandu-se doar pe Flinn. Acesta ii ascundea ceva fetei, ceva ce el dorea ca ea sa nu afle, din cine stie ce motive. Mina dadu sa se intoarca, dar Flinn o stranse mai tare de incheietura si o trase mai aproape de el. Fosta soimita incepu sa respire sacadat. Era atat de aproape incat ii simtea parfumul. Mirosea foarte bine, si isi dorea sa mai stea asa aproape de el, dar se trase si se apropie de usa. Flinn o urmari indeaproape si striga si el la randul lui, gesticuland cu mainile:
-De ce nu vrei sa o lasi balta?
-Sa o las balta? Sa o las balta? intreba a doua oara, mult mai furioasa. E prietena mea omule! Nu pot sa stau si sa privesc cum sufera, din cine stie ce motiv.
-Dar acesta este un subiect foarte delicat si nu cred ca te priveste.
-Gresesti! Orice are legatura cu ea ma priveste.
Flinn isi puse mainile in cap.
-Cum o sa te conving sa stai naibii aici?
Mina isi ridica o spranceana.
-Pai, nu prea poti. Daca mi-am pus ceva in cap, lupt pentru el pana la sfarsit.
Acesta isi intoarse privirea spre ea, si o privi intrebator pentru un moment. Dupa care isi muta privirea si se intoarse cu spatele.
-Dar ce este atat de important si delicat incat nu puteti sa imi spuneti? se holba ea la el, asteptandu-i raspunsu. Insa el se apropie de masuta si dadu cu mana peste o vaza care se sparse instantaneu. Mina se trase cativa pasi inapoi, si se sperie. Flinn ii observa gestul si in urmatorul moment o izbi de perete. Incepu sa rasufle sacadat, si inima incepu sa sustina un concert rock. Ii era foarte frica. Nu stia de ce este in stare acest barbat, dar era sigura ca o sa afle in curand. Il zari pe Bruno cum paraseste incaperea, ducandu-se probabil dupa Lisa, si teama ii crescu. Flinn oserva ca fata tremura incontrolabil, si o privi dintr-o data bland si protector. Ii dadu drumul, insa nu se misca din fata ei. Mina inca tremura si se uita la el cu teama. Isi pleca privirea, exact in momentul in care el incepu sa o mangaie pe crestet.
-Fabienne...Imi pare atat de rau, sopti el. Nu stiu ce m-a apucat, te-am ranit?
-N-nu, reusi Mina sa ingane. S-sunt bine.
Maxilarul lui Flinn se inclesta si rabufni din nou.
-Nu! Nu esti bine deloc! Esti speriata, tremuri, esti transpirata toata, si nici macar nu te uiti la mine. Iti este frica de mine!
-S-sunt bine, vorbesc serios!
Insa nu era adevarat. Era foarte speriata, si nu stia ce sa faca. Flinn o trase mai aproape si o stranse in brate. Mina nu stia cum sa raspunda la acel gest. Isi puse mainile pe pieptul lui si incepu sa planga. Lacrimi mari i se prelingeau de pe fata pe gat.
-Shhh, totul o sa fie bine. Imi pare asa de rau! soptea el.
Ii sterse lacrimile cu dosul palmei, si incerca sa o linisteasca. Exact in acel moment Lisa intra pe usa si se holba la ei. Mina nu o vazu cand intra, iar Flinn o stranse si mai aproape de el.

Sfarsitul partii I.

-Topic inchis-

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Cicatricea lunii - by Lisa Parker - 20 Jan 2012, 14:44
RE: Cicatricea lunii - by Mina Fabienne Potter - 20 Jan 2012, 14:51
RE: Cicatricea lunii - by Lisa Parker - 20 Jan 2012, 14:57
RE: Cicatricea lunii - by Mina Fabienne Potter - 27 Jan 2012, 14:06
RE: Cicatricea lunii - by Lisa Parker - 27 Jan 2012, 14:41
RE: Cicatricea lunii - by Mina Fabienne Potter - 28 Jan 2012, 20:33
RE: Cicatricea lunii - by Lisa Parker - 29 Jan 2012, 03:31