Gheata de foc
05 Feb 2012, 23:56
O vazu pe Rose cum ii intinse mana, dar ii era oarecum frica sa sa faca acelasi lucru. Daca noua Scarlett esua ? Daca noua Scarlett nu avea sa se inteleaga cu noua Rose ? Daca se darama acum tot ce'au adunat o viata, toate amintirile, imbratisarie, zambetele .... Daca.... ???
Se maturizase, dar nu pentru ca asta isi dorise, fusese constransa de imprejurari si de mai stii ce. Habar nu avea ce se intamplase cu ea. De fapt ... nici nu putea sa isi dea seama exact cu ce se schimbase. Era ca si cum s'ar fi trezit dintr-un vis foarte lung, de luni, poate chiar de ani de zile si incerca sa delimiteze fictiunea de realitate. Copilul de adult. Era diperarea de a te agata de ultimele de farame de copilarie si teama de a pasi pragul maturitatii, agonia unui animal in ultimele clipe de viata. Asa era si sfarsitul copilariei propriu-zise. Nu moartea, dar abandonarea sa.
Scutura din cap aproape imperceptibil si intinse mana.
'Trecutul ne bantuie, iar viitorul ne sperie. Singura cale de scapare e sa traim in prezent. Traiesc in prezent. ' isi repeta in minte, in vreme ce ii strangea mana fetei. Era atat de calda, de primitoare, aproape ca nu vroia sa ii dea drumul.
- Chiar ma bucur ca ne-am regasit. Stiu ca suna dramatic, dar ma bucur prea mult ca sa imi mai pese de structura propozitiilor.
Privi adanc in ochii ei si observa o stralucire ciudata. Desigur, si Rosalie se schimbase, acum ramanea de vazut doar in ce fel.
- Poate ar trebui sa mergem sa bem un ceai, sugera Cercetasa si arata in josul drumului. Sau poate o plimbare ...

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Gheata de foc - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Oct 2011, 18:19
RE: Gheata de foc - by Scarlett Soul - 29 Oct 2011, 14:05
RE: Gheata de foc - by Rosalie Vivienne Alden - 29 Oct 2011, 14:39
RE: Gheata de foc - by Scarlett Soul - 30 Oct 2011, 11:31
RE: Gheata de foc - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Oct 2011, 11:38
RE: Gheata de foc - by Scarlett Soul - 03 Nov 2011, 01:29