|
06 Feb 2012, 16:22
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Doamna Malfoy privi putin speriata inspre Carsten dar acesta ii facu semn ca nu se intamplase nimic intre ei. Nimic prea exagerat. Se vazu apoi nevoit sa spuna ceva care sa o linisteasca intru-totul pe femeie.
- Bine ca a fost doar atat. Nu ma vad ca facand parte din onorabila ta familie.
- Apropo de familie,ai un frate,nu? Ce mai fac Ben si Alesia?
Tanarul vrajitor privi putin surprins inspre femeia din fata lui. Nu crezuse vreodata ca familia lui avea asemnea tangente cu Malfoy-ii. La urma urmei,parintii sai nu ii povestisera niciodata ca ii cunosteau pe sotii Malfoy. Mh,aflii lucruri noi in fiecare zi!
-Tata este bine,ca intotdeauna. Cu paharul langa el,inecandu-si amarul in bautura. Iar mama si fratele meu nu mai sunt printre noi,din pacate.
La auzul acesto cuvinte,mama Odettei simti o oarecare ameteala ca ii cuprinde trupul. Nu se asteptase ca unul din gemenii Wildrig sa moara atat de tanar iar Alesia,mama celor doi,parea sa fie o femeie extrem de puternica. Multe lucruri se schimbasera de cand ea nu mai vorbise cu tatal lui Carsten.
- El e cel care a fost mancat de viu,in spate la Borgin and Burke's,nu? Imi pare rau. Defapt,sa lasam asta. Odette,Carsten,desi stiu ca e frig a-ti face bine sa luati loc.
Carsten lua loc pe zapada. Oricum era ud si infrigurat,ce rau ar mai fi facut cateva grade in minus si alte cateva degete degerate? Oh,chiar nimic! Plus,nu puteai refuza un Malfoy,mai ales o femeie. Ar fi fost ca si cum ai fi insultat toata rasa Intunecatilor. Iar el era un Intunecat,un pur-sange. Ar fi fost mai rau decat dezertarea. Privi apoi spre Odette,care executa ordinul fara a mai sta pe ganduri.
- Baiete,te-ai nascut in 3 iunie 1981,asa-i? Carst dadu din cap in semn afirmativ,putin nedumerit. Din pantecul meu. - continua femeia.
Tanarul ramase putin uimit apoi incepu sa rada,crezand ca era cea mai buna gluma a anului.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|