Count to six and die
|
06 Feb 2012, 17:38
(This post was last modified: 06 Feb 2012, 17:39 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Odette nu stiu ce sa spuna pentru cateva clipe apoi incepu si ea sa rada tinandu-se cu mainile de burta.
-Mama, nu e intai aprilie, spuse apoi viperina printre hohote. Karin isi dadu ochii peste cap spunand pentru a doua oara ca si Carsten era copilul ei. Brusc nici Carsten nici Odette nu mai radeau, Odette isi intoarse privirile spre el analizandu-l din cap pana in picioare. -Stai... stai... deci tu ai fost o... -Karin ridica din sprancene- o mama buna, spuse repede Odette neindraznind sa continuie cu ce voia de fapt sa spuna. Am avut o relatie cu fratele meu, murmura apoi Odette socata. Nu stia ce sa mai spuna iar o rosie era mic copil pe langa fata ei. Ii venea sa il ia pe Carsten la bataie dar stia ca el nu avea nici o vina. Isi ascunse fata in maini incepand sa injure. Nu stia exact pe cine injura dar acum facea tot posibilul sa se calmeze. -Linisteste-te draga se putea si mai rau, spuse Karina venind langa ea punandu-i o mana pe umar. Odette intelesese perfect la ce se referea mama sa si se gandise deja la asta. -Ah... Doamne... mormai Odette ridicandu-se in picioare ducandu-se in fata lui Carsten.Stii mereu mi-am dorit un frate, dar nu credeam ca o sa am unul, in nici un caz unul mai mare,spuse privindu-l in ochi. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|