|
06 Feb 2012, 17:55
(This post was last modified: 06 Feb 2012, 17:57 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O privi pe Odette,spunandu-i ca sentimentul era reciproc apoi privi inspre noua lui mama. Intotdeauna o considerase pe Alesia Wildrig ca fiind mama lui,asta pentru ca avusese grija de el si il salvase de nenumarate ori insa acum realiza ca isi indeplinise datoria de mama doar de teama sotului agresiv si alcoolic,care ar fi ranit-o daca fiul lui cel mare ar fi fost macar zgariat.
– Si de ce nu ai fost langa mine in acesti aproape 31 de ani?,intreba el,privind-o rece
– Eram prea tanara. Aveam doar 17 ani iar tatal tau era deja casatorit. V-a scos din pantecul meu si v-a pus in bratele ei. Oh si da, Malfoy banuieste. Nu esti in padure la plimbare,nu?
Barbatul privi rusinat in pamant. Nu degeaba mentionase despre placerea cu care tatal sau consuma alcool incontinuu. Il daduse practic afara din casa,spunand ca Natalie avea sa ramana cu el. La fel si copilul sau,cand acesta avea sa se nasca. Tot ce avea acum erau hainele de pe el,contul de la Gringott's si cobra regala ce se ascundea mereu in hainele sale. Nat si copilul din pantecele ei se aflau inca in conacul Wildrig.
– Malfoy te va accepta. A spus oricum ca ar dori sa il cunoasca pe liderul Sfintilor Mortali. Nu intreba,am vazut insemnul de pe gat. Cred ca ii va placea sa aibe un fiu. Ben nu a fost niciodata genul familist,asa-i?
Accepta fara sa clipeasca. O casa mai mare,o familie adevarata,bani cu care sa isi creasca propriul fiu si cu care sa aibe grija de Natalie. Eventual mai multi aliati pentru Sfintii Mortali si o pozitie sociala mai buna. Merita toate aceste lucruri.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|